Mandıra Filozofu’nun kulübesi de yandı

GÜNDEM 03.08.2021 - 10:25, Güncelleme: 03.08.2021 - 10:25
 

Mandıra Filozofu’nun kulübesi de yandı

Milas’a bağlı Çökertme’ye kadar ulaşan yangın, ‘Mandıra Filozofu’ filminin çekildiği kulübeyi de kül etti. Yanan kulübenin fotoğrafını filmin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, “Sırada ne var hayat?” diye paylaştı.

haberimizvar.net-  Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkiinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, alevler, ‘Mandıra Filozofu’ filminin çekildiği Çökertme Koyu’nu da küle çevirdi. Yat kulübü işleten oyuncu Arda Esen, koyun son halini paylaştı. Esen, konuyla ilgili, “Yat kulübümüz dün gece maalesef bu hale geldi. Hepimize geçmiş olsun. ‘Mandıra Filozofu’ filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını... Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan, soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi. MÜFİT CAN SAÇINTI PAYLAŞTI Yanan kulübenin fotoğrafını paylaşan ‘Mandıra Filozofu’ filminin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı da, “Rasim Abi (Öztekin) öldü. Mandıra Filozofu’nun kulübesi yandı, kül oldu. Sırada ne var hayat?” diye sordu. Filmin yapımcısı Birol Güven de,  “Mandıra Filozofu’nun kulubesi şimdi bu halde” diyerek son halini paylaştı.  
Milas’a bağlı Çökertme’ye kadar ulaşan yangın, ‘Mandıra Filozofu’ filminin çekildiği kulübeyi de kül etti. Yanan kulübenin fotoğrafını filmin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, “Sırada ne var hayat?” diye paylaştı.

haberimizvar.net-  Muğla’nın Bodrum ilçesinde Gökpınar, Yukarı ve Aşağı Mazı mahalleleri ile Armutçuk mevkiinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken, alevler, ‘Mandıra Filozofu’ filminin çekildiği Çökertme Koyu’nu da küle çevirdi. Yat kulübü işleten oyuncu Arda Esen, koyun son halini paylaştı. Esen, konuyla ilgili, “Yat kulübümüz dün gece maalesef bu hale geldi. Hepimize geçmiş olsun. ‘Mandıra Filozofu’ filmine ev sahipliği yapan eşsiz güzellikteki Çökertme Koyu artık bir kül yığını... Cennetti, cehenneme döndü maalesef. Kelimeler kifayetsiz. Arayan, soran tüm dostlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

MÜFİT CAN SAÇINTI PAYLAŞTI

Yanan kulübenin fotoğrafını paylaşan ‘Mandıra Filozofu’ filminin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı da, “Rasim Abi (Öztekin) öldü. Mandıra Filozofu’nun kulübesi yandı, kül oldu. Sırada ne var hayat?” diye sordu. Filmin yapımcısı Birol Güven de,  “Mandıra Filozofu’nun kulubesi şimdi bu halde” diyerek son halini paylaştı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.