Markantalya koronavirüse karşı dezenfekte edildi

GÜNDEM 14.03.2020 - 23:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Markantalya koronavirüse karşı dezenfekte edildi

Antalya’nın en sık ziyaret edilen alış veriş merkezlerinin başında yer alan Markantalya, Türkiye’de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Markantalya’da yapılan dezenfeksiyon çalışması kapsamında otopark, çocuk oyun alanı, yemek katı, mescit, tuvaletler, asansörler, bankametikler, yürüyen merdivenler ve oturma alanları Sağlık Bakanlığı onaylı malzemelerle temizlendi.

Haberimizvar.net - Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan son olarak Türkiye’de de görülen corona virüse karşı önlemler sıkılaştırılıyor. Türkiye'de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde sıkı önlemler alınmaya başlandı. Antalya’nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Markantalya da önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.  Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla Markantalya’da yapılan dezenfeksiyon çalışması kapsamında otopark, çocuk oyun alanı, yemek katı, mescit, tuvaletler, asansörler, bankamatikler, yürüyen merdivenler ve oturma alanları halkın sağlığı için düzenli periyotlarda temizleniyor. ÇALIŞMALAR İKİ KATINA ÇIKARILDI Markantalya’da, uygulama alanını uzun süreli hijyenik hale getiren, enfeksiyon bulaşma riskini ortadan kaldıran dezenfektan ürünler kullanılırken yetkililer, “Ziyaretçilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için alışveriş merkezimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Koronavirüs vakası görülmeden önce de haftalık olarak gerçekleştiriyorduk. Okulların tatil edilmesi ile birlikte dezenfeksiyon çalışmalarımızı iki katına çıkardık" dediler. SAĞLIKLI ORTAM Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinden sonra AVM’deki çalışmalarını gün aşırı yaptıklarına dikkat çeken Markantalya yetkilileri, "Görevli arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz temas ettiği tüm ekipmanlara hijyen çalışması yapıyorlar. Alışveriş merkezleri kapalı bir ortam olduğu için de içerideki hava sirkülasyonun da dezenfekte edilmesini de sağlıyoruz. Bu çalışmayı, alışveriş merkezimizin klima merkezinde de gerçekleştiriyoruz. Ziyaretçilerimiz adına elimizden geldiği kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturmak adına tüm önlemlerimizi alıyoruz" İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA Markantalya olarak hiçbir şeyi insan sağlığından daha önemli görmediklerine dikkat çeken yetkililer, Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu süreçte Antalya ve Antalyalılar için devletin ilgili birimleri ile uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını söylediler. Dezenfekte işlemlerini titizlikle devam ettireceklerine dikkat çeken Markantalya yetkilileri, insanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ettiklerini, merdivenlerden tuvaletlere, mescitlerden bankamatiklere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizlendiğini vurguladılar. Markantalya çalışanları ile ziyaretçileri de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriliyor.
Antalya’nın en sık ziyaret edilen alış veriş merkezlerinin başında yer alan Markantalya, Türkiye’de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından dezenfeksiyon çalışmalarına başladı. Markantalya’da yapılan dezenfeksiyon çalışması kapsamında otopark, çocuk oyun alanı, yemek katı, mescit, tuvaletler, asansörler, bankametikler, yürüyen merdivenler ve oturma alanları Sağlık Bakanlığı onaylı malzemelerle temizlendi.

Haberimizvar.net - Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan son olarak Türkiye’de de görülen corona virüse karşı önlemler sıkılaştırılıyor. Türkiye'de koronavirüs vakasının görülmesinin ardından halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde sıkı önlemler alınmaya başlandı. Antalya’nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Markantalya da önlemler en üst seviyeye çıkarıldı.  Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) dolayısıyla Markantalya’da yapılan dezenfeksiyon çalışması kapsamında otopark, çocuk oyun alanı, yemek katı, mescit, tuvaletler, asansörler, bankamatikler, yürüyen merdivenler ve oturma alanları halkın sağlığı için düzenli periyotlarda temizleniyor.

ÇALIŞMALAR İKİ KATINA ÇIKARILDI

Markantalya’da, uygulama alanını uzun süreli hijyenik hale getiren, enfeksiyon bulaşma riskini ortadan kaldıran dezenfektan ürünler kullanılırken yetkililer, “Ziyaretçilerimizin güvenli ve hijyenik ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için alışveriş merkezimiz düzenli olarak dezenfekte edilmektedir. Koronavirüs vakası görülmeden önce de haftalık olarak gerçekleştiriyorduk. Okulların tatil edilmesi ile birlikte dezenfeksiyon çalışmalarımızı iki katına çıkardık" dediler.

SAĞLIKLI ORTAM

Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinden sonra AVM’deki çalışmalarını gün aşırı yaptıklarına dikkat çeken Markantalya yetkilileri, "Görevli arkadaşlarımız, ziyaretçilerimiz temas ettiği tüm ekipmanlara hijyen çalışması yapıyorlar. Alışveriş merkezleri kapalı bir ortam olduğu için de içerideki hava sirkülasyonun da dezenfekte edilmesini de sağlıyoruz. Bu çalışmayı, alışveriş merkezimizin klima merkezinde de gerçekleştiriyoruz. Ziyaretçilerimiz adına elimizden geldiği kadar sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturmak adına tüm önlemlerimizi alıyoruz"

İNSAN SAĞLIĞI ÖN PLANDA

Markantalya olarak hiçbir şeyi insan sağlığından daha önemli görmediklerine dikkat çeken yetkililer, Dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu süreçte Antalya ve Antalyalılar için devletin ilgili birimleri ile uyum içinde çalışmaya hazır olduklarını söylediler. Dezenfekte işlemlerini titizlikle devam ettireceklerine dikkat çeken Markantalya yetkilileri, insanların dokunduğu ne kadar yer varsa özel olarak müdahale ettiklerini, merdivenlerden tuvaletlere, mescitlerden bankamatiklere kadar her yer didik didik özel dezenfeksiyon ürünleri ile detaylı bir şekilde temizlendiğini vurguladılar. Markantalya çalışanları ile ziyaretçileri de koronavirüs ve önlemlerle ilgili bilgilendirmeye özen gösteriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.