Marketlerdeki yeni oyun

EKONOMİ 01.02.2021 - 10:38, Güncelleme: 16.02.2021 - 16:26
 

Marketlerdeki yeni oyun

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden bir markette 5 kilogram olarak paketlenmiş kristal toz şekerlerde gramajların eksik çıktığı görüldü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerin ardından vatandaşlar ise mutlaka tartılmalı yorumunda bulunuldu.

haberimizvar.net- Yapılan son zamlarla beraber marketlerdeki ürünler el yakmaya devam ediyor. Türkiye’de ekonomik kriz, korona virüs salgınında eklenmesiyle birlikte daha da derinleşirken marketlerdeki yeni tartı oyunu ortaya çıktı. Çok sayıda temel gıda ürününün fiyatı vatandaşların ulaşamayacağı seviyeye yükselirken, Türkiye’nin 81 ilinde mağazaları bulunan bir markette 5 kilogram olarak paketlenen toz şekerin olması gerekenden 300-400 gram eksik olduğu ortaya çıktı. Öte yandan birçok kullanıcı yaşanan olayı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ayrıca bir Twitter kullanıcısı ise 5 kilogramlık bir üründe gramajın dolum ve tartıdan kaynaklı eksik çıkabileceğini ancak söz konusu olaydaki gibi 400 ve 300 gram kadar sapma olmasının mümkün olmayacağı belirtildi. Ayrıca birçok vatandaş alınan ürünlerin mutlaka tartılması konusunda da fikir bildirdi.   Öte yandan konu hakkında ürünü teslim ederek müşterinin şikâyet formunda konuya ilişkin “Net 5 kilogram olması gereken şeker paketleri 20-300-400 gram olarak eksik çıkıyor” ifadelerini kullandığı görüldü.  
Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden bir markette 5 kilogram olarak paketlenmiş kristal toz şekerlerde gramajların eksik çıktığı görüldü. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerin ardından vatandaşlar ise mutlaka tartılmalı yorumunda bulunuldu.

haberimizvar.net- Yapılan son zamlarla beraber marketlerdeki ürünler el yakmaya devam ediyor. Türkiye’de ekonomik kriz, korona virüs salgınında eklenmesiyle birlikte daha da derinleşirken marketlerdeki yeni tartı oyunu ortaya çıktı.

Çok sayıda temel gıda ürününün fiyatı vatandaşların ulaşamayacağı seviyeye yükselirken, Türkiye’nin 81 ilinde mağazaları bulunan bir markette 5 kilogram olarak paketlenen toz şekerin olması gerekenden 300-400 gram eksik olduğu ortaya çıktı.

sansurllu1.jpgsansurlu2.jpg

Öte yandan birçok kullanıcı yaşanan olayı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ayrıca bir Twitter kullanıcısı ise 5 kilogramlık bir üründe gramajın dolum ve tartıdan kaynaklı eksik çıkabileceğini ancak söz konusu olaydaki gibi 400 ve 300 gram kadar sapma olmasının mümkün olmayacağı belirtildi. Ayrıca birçok vatandaş alınan ürünlerin mutlaka tartılması konusunda da fikir bildirdi.

 

market-2.jpg

Öte yandan konu hakkında ürünü teslim ederek müşterinin şikâyet formunda konuya ilişkin “Net 5 kilogram olması gereken şeker paketleri 20-300-400 gram olarak eksik çıkıyor” ifadelerini kullandığı görüldü.

sansurlu3.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.