Marmaris'te yangın sürüyor

GÜNDEM 21.09.2022 - 22:40, Güncelleme: 21.09.2022 - 22:40
 

Marmaris'te yangın sürüyor

Bugün öğle saatlerinde Marmaris’te yangın çıkmıştı. Yangına müdahale etmek için Kastamonu’ndan havalanan bir yangın söndürme helikopteri düştü.

Kastamonu’dan Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangına giden yangın söndürme helikopteri, yakıt ikmali için Denizli’deki Çardak havaalanına inmek istedi. Helikopter, indiği sırada düştü.İçişleri Bakanlığı, kazada iki kişinin hayatını kaybettiğini, beş mürettebatın yaralandığını açıkladı. Öte yandan, Marmaris'te yangın hala devam ediyor. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 15 helikopter, 8 uçak, 40 arazöz, 6 dozer ve 500 orman işçisiyle müdahale ediliyor. Karanlık gökyüzünü kaplayan alevler ilçe merkezinin birçok noktasından görülebiliyor. Yangının Aksaz Deniz Üs Komutanlığına ulaşmaması için de tedbir alınmasına rağmen ilerliyor. Askeri bölgeden su tankeri, dozer, arazöz, yangın söndürme araçları ile çok sayıda personel de yangına müdahale için görevlendirildi. Polisin toplumsal olaylara müdahale araçları (TOMA) ile Muğla İtfaiyesi ekipleri de bölgeye sevk edildi.
Bugün öğle saatlerinde Marmaris’te yangın çıkmıştı. Yangına müdahale etmek için Kastamonu’ndan havalanan bir yangın söndürme helikopteri düştü.

Kastamonu’dan Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangına giden yangın söndürme helikopteri, yakıt ikmali için Denizli’deki Çardak havaalanına inmek istedi. Helikopter, indiği sırada düştü.İçişleri Bakanlığı, kazada iki kişinin hayatını kaybettiğini, beş mürettebatın yaralandığını açıkladı.

Öte yandan, Marmaris'te yangın hala devam ediyor. Yangına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 15 helikopter, 8 uçak, 40 arazöz, 6 dozer ve 500 orman işçisiyle müdahale ediliyor. Karanlık gökyüzünü kaplayan alevler ilçe merkezinin birçok noktasından görülebiliyor. Yangının Aksaz Deniz Üs Komutanlığına ulaşmaması için de tedbir alınmasına rağmen ilerliyor. Askeri bölgeden su tankeri, dozer, arazöz, yangın söndürme araçları ile çok sayıda personel de yangına müdahale için görevlendirildi. Polisin toplumsal olaylara müdahale araçları (TOMA) ile Muğla İtfaiyesi ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.