'Mart ayında çifte sevinç yaşayacağız'

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.03.2024 - 16:56, Güncelleme: 17.03.2024 - 16:56
 

'Mart ayında çifte sevinç yaşayacağız'

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti belediye başkan adayı Mimar Emre Afacan, mart ayında çifte sevinç yaşadıklarını, bu sevinci ilçe sakinleri ve komşularıyla paylaşacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- 11 ayın sultanı ramazana kavuşmanın sevincini yaşarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 19 Mart'ta Döşemealtı'nı ziyaret edecek olmasıyla bu sevincin ikiye katlandığını ifade eden Emre Afacan, ziyaretin seçim kampanyasına güç katacağını söyledi. Halkın beklentileri doğrultusunda hazırladıkları projelerle, ilçenin sorunlarına çözüm getireceklerini belirten Emre Afacan, "Sayın Genel Başkanımızın ziyareti, genel başkan düzeyinde ilçemize verilen önemin bir göstergesi. Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandaşı kandırmıyoruz. Hem parti olarak hem de Döşemealtılı bir komşunuz olarak yaptığımız işi ciddiye alıyoruz. Genel Başkanımızın seçim sürecindeki yoğunluğuna rağmen ilçemizi ziyaret edecek olması, vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle ve heyecanla karşılandı. Sahada vatandaşlarımızla birebir temas halindeyiz. Her bir vatandaşımız kendilerine kimin ne kadar kıymet verdiğini görüyor, hissediyor" şeklinde konuştu. Genel Başkan Akşener, Döşemealtı'na gelişinde İYİ Parti'nin seçim otağının açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretleri yapacak ve vatandaşlarla buluşacak.
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde İYİ Parti belediye başkan adayı Mimar Emre Afacan, mart ayında çifte sevinç yaşadıklarını, bu sevinci ilçe sakinleri ve komşularıyla paylaşacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- 11 ayın sultanı ramazana kavuşmanın sevincini yaşarken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 19 Mart'ta Döşemealtı'nı ziyaret edecek olmasıyla bu sevincin ikiye katlandığını ifade eden Emre Afacan, ziyaretin seçim kampanyasına güç katacağını söyledi.

Halkın beklentileri doğrultusunda hazırladıkları projelerle, ilçenin sorunlarına çözüm getireceklerini belirten Emre Afacan, "Sayın Genel Başkanımızın ziyareti, genel başkan düzeyinde ilçemize verilen önemin bir göstergesi. Biz imaj projelerle, sanal vaatlerle vatandaşı kandırmıyoruz. Hem parti olarak hem de Döşemealtılı bir komşunuz olarak yaptığımız işi ciddiye alıyoruz. Genel Başkanımızın seçim sürecindeki yoğunluğuna rağmen ilçemizi ziyaret edecek olması, vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle ve heyecanla karşılandı. Sahada vatandaşlarımızla birebir temas halindeyiz. Her bir vatandaşımız kendilerine kimin ne kadar kıymet verdiğini görüyor, hissediyor" şeklinde konuştu.

Genel Başkan Akşener, Döşemealtı'na gelişinde İYİ Parti'nin seçim otağının açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretleri yapacak ve vatandaşlarla buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.