Maske zorunluluğu kalktı

GÜNDEM 26.04.2022 - 15:48, Güncelleme: 26.04.2022 - 15:48
 

Maske zorunluluğu kalktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından konuştu. Erdoğan, maske zorunluluğunun kaldırıldığını söyledi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bilim Kurulu Üyeleriyle açıklamalarda bulundu.   Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:   Dünyanın son iki yılı bu salgının gölgesi halinde geçti. Salgında hayatını kaybeden doktorlarımızı bu mücadelenin sembolleri olarak görüyoruz.  Sağlık altyapımız ve sağlık çalışanlarımızla dünyada örnek bir mücadele ortaya koyan heyetimizi kutluyorum.  MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır.  Sadece toplu taşım araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecek.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından konuştu. Erdoğan, maske zorunluluğunun kaldırıldığını söyledi.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Bilim Kurulu Üyeleriyle açıklamalarda bulundu.   Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 

 Dünyanın son iki yılı bu salgının gölgesi halinde geçti. Salgında hayatını kaybeden doktorlarımızı bu mücadelenin sembolleri olarak görüyoruz.

 Sağlık altyapımız ve sağlık çalışanlarımızla dünyada örnek bir mücadele ortaya koyan heyetimizi kutluyorum.

 MASKE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yaklaşık 3 yıldır uygulanan kapalı mekanlardaki maske kullanma zorunluluğu tümüyle kaldırılmıştır.

 Sadece toplu taşım araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vaka sayısı 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.