Maskeyi zorunluysa ücretsiz dağıt!

GÜNDEM 05.04.2020 - 15:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Maskeyi zorunluysa ücretsiz dağıt!

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, devletin maske takmayı zorunlu hale getirmesi nedeniyle ücretsiz dağıtılması gerektiğini vurguladı. İşin CHP’li belediyelere düştüğünü ifade eden Şahin, 500.000 bin maskeyi ücretsiz dağıtan Muratpaşa Belediye Başkanı Umit Uysal’a da teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması ile bugün itibari ile sokakta ve toplu ulaşımda maske takmak zorunlu hale getirildi. Bu zorunluluktan sonra zaten normalde zor bulunan maske, bu sabah itibarı ile kapış kapış satılacak, fiyatları artacak. Eczanelerde 50 adetlik maske yaklaşık 200 lira ve sağlığımız için takılması da zaruri bir ihtiyaç. Geçinmekte zorlanan halkımızı her gün maske almak zorunda bırakıyorsanız, maskeyi de dağıtmayı bileceksiniz. BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR Peki maskeler nerede? İş yine AKP İktidarı tarafından her fırsatta önü kesilen CHP’li belediyelere kaldı. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini veren Muratpaşa Belediyemiz, Başkanımız Ümit Uysal öncülüğünde Corona ile mücadele de de örnek olmaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyemiz 250 belediye emekçimiz ile 500.000 bin maskeyi tüm komşularımıza ücretsiz ulaştırmak için çalışmalara başladı. Teşekkürler Muratpaşa Belediyesi. Teşekkürler Ümit Uysal.”  
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, devletin maske takmayı zorunlu hale getirmesi nedeniyle ücretsiz dağıtılması gerektiğini vurguladı. İşin CHP’li belediyelere düştüğünü ifade eden Şahin, 500.000 bin maskeyi ücretsiz dağıtan Muratpaşa Belediye Başkanı Umit Uysal’a da teşekkür etti.

haberimizvar.net-CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, yazılı açıklamasında şunları kaydetti: “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması ile bugün itibari ile sokakta ve toplu ulaşımda maske takmak zorunlu hale getirildi. Bu zorunluluktan sonra zaten normalde zor bulunan maske, bu sabah itibarı ile kapış kapış satılacak, fiyatları artacak. Eczanelerde 50 adetlik maske yaklaşık 200 lira ve sağlığımız için takılması da zaruri bir ihtiyaç. Geçinmekte zorlanan halkımızı her gün maske almak zorunda bırakıyorsanız, maskeyi de dağıtmayı bileceksiniz.

BAŞKAN UYSAL’A TEŞEKKÜR

Peki maskeler nerede? İş yine AKP İktidarı tarafından her fırsatta önü kesilen CHP’li belediyelere kaldı. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini veren Muratpaşa Belediyemiz, Başkanımız Ümit Uysal öncülüğünde Corona ile mücadele de de örnek olmaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyemiz 250 belediye emekçimiz ile 500.000 bin maskeyi tüm komşularımıza ücretsiz ulaştırmak için çalışmalara başladı. Teşekkürler Muratpaşa Belediyesi. Teşekkürler Ümit Uysal.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.