'Matını Al Gel' hayata geçiyor

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 13.10.2023 - 12:47
 

'Matını Al Gel' hayata geçiyor

Konyaaltı Belediyesi kadınları sporla buluşturmak için, 'Matını al gel' organizasyonunu hayata geçiriyor. Kadınlar matlarıyla uzman eğitmenlerle doğada spor yapmanın keyfini yaşayacak.

haberimizvar.net- 'Konyaaltı'nda Spor Yapmayan Kalmayacak' mottosuyla yola çıkan Konyaaltı Belediyesi, kadınlara yönelik 'Matını al gel' etkinliği düzenliyor. Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hayata geçirilecek proje kapsamında kadınlar Gürsu Mahallesi'nde bulunan Kadın Emek Pazarı'nda Ekim ve Kasım ayları boyunca her pazartesi, salı ve çarşamba günleri doğada spor yapacak.  PİLATES, YOGA VE ZUMBA  Etkinlik kapsamında her pazartesi saat 16.00'da pilates, salı günleri 18.00'de yoga ve çarşamba günü saat 16.00'da da zumba etkinliği gerçekleştirecek. Açık havada yapılacak etkinlikte kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde hem spor yapacak hem de doğada olmanın keyfini yaşayacak. Kadınları sporla buluşturmak adına 'Matını Al Gel' etkinliğini hayata geçirdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kadınlarımızı açık havada sporla buluşturuyoruz. 'Konyaaltı'nda Spor Yapmayan Kalmayacak' mottosuyla açtığımız kurslara ve etkinliklerimize her gün yenilerini ekleme gayretindeyiz. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz" dedi.  16 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen kadınlar herhangi bir kayıt yaptırmadan matlarını alıp etkinliğe katılabilecek.
Konyaaltı Belediyesi kadınları sporla buluşturmak için, 'Matını al gel' organizasyonunu hayata geçiriyor. Kadınlar matlarıyla uzman eğitmenlerle doğada spor yapmanın keyfini yaşayacak.

haberimizvar.net- 'Konyaaltı'nda Spor Yapmayan Kalmayacak' mottosuyla yola çıkan Konyaaltı Belediyesi, kadınlara yönelik 'Matını al gel' etkinliği düzenliyor. Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce hayata geçirilecek proje kapsamında kadınlar Gürsu Mahallesi'nde bulunan Kadın Emek Pazarı'nda Ekim ve Kasım ayları boyunca her pazartesi, salı ve çarşamba günleri doğada spor yapacak. 

PİLATES, YOGA VE ZUMBA 

Etkinlik kapsamında her pazartesi saat 16.00'da pilates, salı günleri 18.00'de yoga ve çarşamba günü saat 16.00'da da zumba etkinliği gerçekleştirecek. Açık havada yapılacak etkinlikte kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde hem spor yapacak hem de doğada olmanın keyfini yaşayacak. Kadınları sporla buluşturmak adına 'Matını Al Gel' etkinliğini hayata geçirdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Kadınlarımızı açık havada sporla buluşturuyoruz. 'Konyaaltı'nda Spor Yapmayan Kalmayacak' mottosuyla açtığımız kurslara ve etkinliklerimize her gün yenilerini ekleme gayretindeyiz. Ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğimize tüm kadınlarımızı bekliyoruz" dedi. 

16 Ekim Pazartesi günü saat 16.00'da gerçekleştirilecek etkinliğe katılmak isteyen kadınlar herhangi bir kayıt yaptırmadan matlarını alıp etkinliğe katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.