MATSO'dan Başkan Boztaş'a vefa

YEREL 22.05.2021 - 12:22, Güncelleme: 22.05.2021 - 13:05
 

MATSO'dan Başkan Boztaş'a vefa

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Covid-19 nedeniyle 4 Mayıs'ta hayatını kaybeden Ahmet Boztaş'a vefa örneği göstererek Başkan Boztaş'ın 'Seni unutmayacağız' yazılı dev posterini bina dışına astı.

haberimizvarnet- MATSO yönetimi Covid-19 nedeniyle 4 Mayıs'ta hayatını kaybeden merhum Başkan Ahmet Boztaş'a vefa örneği gösterdi. MATSO binası dışına Başkan Boztaş'ın 'Seni unutmayacağız' yazılı dev posteri asıldı. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, merhum Başkan Ahmet Boztaş'ın Manavgat, iş dünyasına ve MATSO'ya çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, görevde kaldığı süre zarfında örnek duruşu ve Manavgat ve iş dünyasını ileri götürmek adına çok büyük projeler ürettiğini söyledi. 'BAŞKAN BOŞTAŞ'IN PROJELERİNİ KALDIĞI YERDEN SÜRDÜRECEĞİZ' Başkan Ahmet Boztaş'ın yolunda ilerleyerek kaldığı yerden projelerini sürdüreceklerini kaydeden Güngör, "Çok üzgünüm. Acımız büyük. Hep umutla bekledik, dua ettik. Başkanımız hep gülen yüzü, heyecanlı yapısı, örnek duruşu ile Manavgat, iş dünyası ve odamızı hep ileriye taşımak adına sahada her daim emek verdi. Toplantılarımızda bizlere Manavgat için çıtayı daha da yükseltecek, istihdamı artıracak fikirler, projeler üretmemizi isterdi. Hep gelişimin peşindeydi. Biz kendisinden razıydık. Hep iyi bildik. Allah da ondan razı olsun inşallah. Manavgat'tan bir Ahmet Boztaş geçti, Nur içinde yatın mekânınız cennet olsun inşallah" dedi. 
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Covid-19 nedeniyle 4 Mayıs'ta hayatını kaybeden Ahmet Boztaş'a vefa örneği göstererek Başkan Boztaş'ın 'Seni unutmayacağız' yazılı dev posterini bina dışına astı.

haberimizvarnet-  MATSO yönetimi Covid-19 nedeniyle 4 Mayıs'ta hayatını kaybeden merhum Başkan Ahmet Boztaş'a vefa örneği gösterdi. MATSO binası dışına Başkan Boztaş'ın 'Seni unutmayacağız' yazılı dev posteri asıldı. MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, merhum Başkan Ahmet Boztaş'ın Manavgat, iş dünyasına ve MATSO'ya çok büyük hizmetler yaptığını belirterek, görevde kaldığı süre zarfında örnek duruşu ve Manavgat ve iş dünyasını ileri götürmek adına çok büyük projeler ürettiğini söyledi.


'BAŞKAN BOŞTAŞ'IN PROJELERİNİ KALDIĞI YERDEN SÜRDÜRECEĞİZ'


Başkan Ahmet Boztaş'ın yolunda ilerleyerek kaldığı yerden projelerini sürdüreceklerini kaydeden Güngör, "Çok üzgünüm. Acımız büyük. Hep umutla bekledik, dua ettik. Başkanımız hep gülen yüzü, heyecanlı yapısı, örnek duruşu ile Manavgat, iş dünyası ve odamızı hep ileriye taşımak adına sahada her daim emek verdi. Toplantılarımızda bizlere Manavgat için çıtayı daha da yükseltecek, istihdamı artıracak fikirler, projeler üretmemizi isterdi. Hep gelişimin peşindeydi. Biz kendisinden razıydık. Hep iyi bildik. Allah da ondan razı olsun inşallah. Manavgat'tan bir Ahmet Boztaş geçti, Nur içinde yatın mekânınız cennet olsun inşallah" dedi. 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.