Mavi Kelebekler seriyi bozmadı

SPOR 25.10.2021 - 14:42, Güncelleme: 25.10.2021 - 14:42
 

Mavi Kelebekler seriyi bozmadı

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin lideri Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Araç Belediye Spor Kulübü'nü 31-21 yenerek yenilmezlik serisini sürdürdü.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig'in beşinci hafta maçında deplasmanda Araç Belediyespor Kulübü ile karşılaştı. İlk dakikaları başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Mavi Kelebekler ilk yarı ortalarına doğru oyun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarının bitiş düdüğüne kadar üstün oyununu sürdüren Konyaaltı Belediyespor, devreye 15-8 önde girdi. İkinci yarıda da aynı performansını devam ettiren Mavi Kelebekler karşılaşmayı 31-21 galip tamamlayarak liderliğini sürdürdü.  İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİMİZE İNANIYORUM  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Mavi Kelebekler'in gurur kaynağı olmaya devam ettiğini söyledi. Takımın ikinci yılında çok güzel ilerlediğini belirten Esen, bu yıl henüz yenilgi yüzü görmeyen takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Başkan Esen, "Oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor. Herhangi bir sakatlık olmazsa sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Araç karşısında gerek sergilediği oyunu ile gerekse de net bir skor ile galip gelen sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.  GENÇLER UMUT VERİYOR  Takımın antrenörü Birol Ünsal, Araç ilçesinde bir takımın olmasını hentbol adına sevindirici bulduğunu kaydetti. Ünsal, “Bize göre mütevazı bir takım. Biz ligde daha tecrübeli oyuncularla yer alıyoruz. İkinci yarı genç oyuncularımızla mücadele ettik. Genç sporcularımız için iyi bir deneyim oldu. Türk hentbolu adına gençlerin mücadelesi umut verici. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.  GENÇ OYUNCULAR MUTLU  Genç oyuncular ise Araç karşısında süre aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Sporculardan Türkan Aydın, “Bu takımın altyapısında olduğum için çok mutluyum. Süre aldığım sürece elimden geleni yapıyorum. Takıma bugün katkım olduğu için mutluyum. Umarım başarılarımız hep devam eder" diye konuştu.  Yasemin Bakal ise “Genç oyuncu olarak bugün oynadığım için çok mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza bizleri desteklediği için çok teşekkür ederim. Kazandığımız için de ayrıca mutluyum" dedi.
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin lideri Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, deplasmanda Araç Belediye Spor Kulübü'nü 31-21 yenerek yenilmezlik serisini sürdürdü.

haberimizvar.net-  Konyaaltı Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Süper Lig'in beşinci hafta maçında deplasmanda Araç Belediyespor Kulübü ile karşılaştı. İlk dakikaları başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Mavi Kelebekler ilk yarı ortalarına doğru oyun üstünlüğünü eline aldı. İlk yarının bitiş düdüğüne kadar üstün oyununu sürdüren Konyaaltı Belediyespor, devreye 15-8 önde girdi. İkinci yarıda da aynı performansını devam ettiren Mavi Kelebekler karşılaşmayı 31-21 galip tamamlayarak liderliğini sürdürdü.

 İPİ GÖĞÜSLEYECEĞİMİZE İNANIYORUM

 Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Mavi Kelebekler'in gurur kaynağı olmaya devam ettiğini söyledi. Takımın ikinci yılında çok güzel ilerlediğini belirten Esen, bu yıl henüz yenilgi yüzü görmeyen takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini aktardı. Başkan Esen, "Oyuncularımızın performansı her geçen gün artıyor. Herhangi bir sakatlık olmazsa sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Araç karşısında gerek sergilediği oyunu ile gerekse de net bir skor ile galip gelen sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum" dedi.

 GENÇLER UMUT VERİYOR

 Takımın antrenörü Birol Ünsal, Araç ilçesinde bir takımın olmasını hentbol adına sevindirici bulduğunu kaydetti. Ünsal, “Bize göre mütevazı bir takım. Biz ligde daha tecrübeli oyuncularla yer alıyoruz. İkinci yarı genç oyuncularımızla mücadele ettik. Genç sporcularımız için iyi bir deneyim oldu. Türk hentbolu adına gençlerin mücadelesi umut verici. Kazandığımız için mutluyuz" dedi.

 GENÇ OYUNCULAR MUTLU

 Genç oyuncular ise Araç karşısında süre aldıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Sporculardan Türkan Aydın, “Bu takımın altyapısında olduğum için çok mutluyum. Süre aldığım sürece elimden geleni yapıyorum. Takıma bugün katkım olduğu için mutluyum. Umarım başarılarımız hep devam eder" diye konuştu.

 Yasemin Bakal ise “Genç oyuncu olarak bugün oynadığım için çok mutluyum. Başkanımıza ve hocamıza bizleri desteklediği için çok teşekkür ederim. Kazandığımız için de ayrıca mutluyum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.