Mavi yelekliler sahada

SİYASET 29.11.2022 - 15:02, Güncelleme: 29.11.2022 - 15:02
 

Mavi yelekliler sahada

Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı, 'Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun' kampanyası ile seçime kadar her gün mavi yelek giyerek sokağın nabzını tutacak

haberimizvar.net- Deva Partisi Genel Merkezi tarafından, 'Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun' kampanyası başlatıldı. Kampanyanın başlaması ile harekete geçen Kepez İlçe Teşkilatı, mavi yelekleri üzerine geçirdi. Seçime kadar mavi yeleklerle her gün sahada olacaklarını söyleyen Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "DEVA olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Antalya sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. ANTALYA KAZANSIN Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için vatandaştan oy isteyeceklerini belirten Siyahkoç, "Yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. EYT sorununun çözülmesi, yaşlı bakım sigortasının hayata geçmesi için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. Kazanan Kepez olsun, kazanan Antalya olsun" şeklinde konuştu.  
Deva Partisi Kepez İlçe Teşkilatı, 'Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun' kampanyası ile seçime kadar her gün mavi yelek giyerek sokağın nabzını tutacak

haberimizvar.net- Deva Partisi Genel Merkezi tarafından, 'Kazanan Türkiye olsun. Oylar DEVA olsun' kampanyası başlatıldı. Kampanyanın başlaması ile harekete geçen Kepez İlçe Teşkilatı, mavi yelekleri üzerine geçirdi. Seçime kadar mavi yeleklerle her gün sahada olacaklarını söyleyen Kepez İlçe Başkanı Mehmet Siyahkoç, "DEVA olarak, seçimlerden sonra neler yapacağını somut ve kapsamlı bir şekilde ortaya koyarak seçimlere hazırlanan ilk parti olmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler kampanya dönemi boyunca her gün mavi yeleklerimizle Antalya sokaklarında olacağız. Türkiye’yi mutlu çalışanların, mutlu emeklilerin, mutlu gençlerin, mutlu kadınların ülkesi yapmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

ANTALYA KAZANSIN

Ekonomik krizin 6 ayda çözülmesi, enflasyonun 2 yılda tek haneye düşmesi, mutlak yoksulluğun son bulması için vatandaştan oy isteyeceklerini belirten Siyahkoç, "Yargının bağımsız olması, yolsuzlukların üstüne gidilmesi, görevinden haksız yere ihraç edilenlerin hakkına ve itibarına kavuşması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. İnternetin gençlere ücretsiz verilmesi ve mülakat sisteminin kaldırılması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. EYT sorununun çözülmesi, yaşlı bakım sigortasının hayata geçmesi için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. İhtiyacı olan vatandaşlarımıza asgari gelir desteğinin sağlanması, çocukların eğitim ve sağlık harcamaları için verilen sosyal yardımların artırılması için 'Oylar DEVA olsun' diyoruz. Kazanan Kepez olsun, kazanan Antalya olsun" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.