MEB’ten talimat: Okullar eğitime hazırlansın

EĞİTİM 14.08.2021 - 12:19, Güncelleme: 14.08.2021 - 12:19
 

MEB’ten talimat: Okullar eğitime hazırlansın

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 il müdürlüğüne gönderilen yazıda, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istendi.

haberimizvar.net- Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlüğüne hazırlık yazısı gönderildi. 2021-2022 Eğitim Öğretime Hazırlık Çalışmaları konulu resmi yazıda, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istendi. Habertürk’te yer alan habere göre; 81 ile gönderilen yazıda, okul ve kurum binalarının girişlerinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların maske ihtiyaçlarını gidermek için dizayn edilmiş, içinde günlük maskelerin bulundurulması, her öğrencinin ve okul çalışanlarının ihtiyaç halinde maskesini alıp değiştirebileceği, kirli ve temiz maskenin ayrı ayrı konulacağı kumbara, bölme veya kutuların hazırlanarak hizmete sunulması istendi.  
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 il müdürlüğüne gönderilen yazıda, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istendi.

haberimizvar.net-  Eğitim Bakanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 ilin milli eğitim müdürlüğüne hazırlık yazısı gönderildi. 2021-2022 Eğitim Öğretime Hazırlık Çalışmaları konulu resmi yazıda, okulların eğitim ve öğretime hazır hale getirilmesi istendi. Habertürk’te yer alan habere göre; 81 ile gönderilen yazıda, okul ve kurum binalarının girişlerinde öğrencilerin, öğretmenlerin ve tüm çalışanların maske ihtiyaçlarını gidermek için dizayn edilmiş, içinde günlük maskelerin bulundurulması, her öğrencinin ve okul çalışanlarının ihtiyaç halinde maskesini alıp değiştirebileceği, kirli ve temiz maskenin ayrı ayrı konulacağı kumbara, bölme veya kutuların hazırlanarak hizmete sunulması istendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.