MEB'ten uzaktan eğitim kararı

EĞİTİM 07.05.2021 - 23:34, Güncelleme: 07.05.2021 - 23:35
 

MEB'ten uzaktan eğitim kararı

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığı 10-11 ve 12 Mayıs'ta uzaktan eğitime ara verileceğini açıkladı...

haberimizvar.net  Milli Eğitim Bakanlığı, kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığı 10-11 ve 12 Mayıs'ta uzaktan eğitime ara verileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü, kamu kurumlarına gönderdiği “Kovid-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler” başlıklı yazıda, kamu çalışanlarının 10 ve 11 Mayıs’ta tam, 12 Mayıs’ta ise yarım gün idari izinli sayılmalarına karar vermişti.   Milli Eğitim Bakanlığı, gönderilen yazı nedeniyle öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını ve 10-11-12 Mayıs’ta MEB’e bağlı tüm resmi ve özel okullarda uzaktan eğitime ara verildiğini duyurdu.
Milli Eğitim Bakanlığı, kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığı 10-11 ve 12 Mayıs'ta uzaktan eğitime ara verileceğini açıkladı...

haberimizvar.net 

Milli Eğitim Bakanlığı, kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığı 10-11 ve 12 Mayıs'ta uzaktan eğitime ara verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü, kamu kurumlarına gönderdiği “Kovid-19 Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik Tedbirler” başlıklı yazıda, kamu çalışanlarının 10 ve 11 Mayıs’ta tam, 12 Mayıs’ta ise yarım gün idari izinli sayılmalarına karar vermişti.

 

Milli Eğitim Bakanlığı, gönderilen yazı nedeniyle öğretmenlerin de idari izinli sayılacağını ve 10-11-12 Mayıs’ta MEB’e bağlı tüm resmi ve özel okullarda uzaktan eğitime ara verildiğini duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.