Meclis üyeleri CHP’ye geçti

GÜNDEM 30.06.2020 - 16:12, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Meclis üyeleri CHP’ye geçti

DSP Serik Meclis Üyeleri Nermin Can Kımızoğlu ve Kerim Kuş Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan rozet takma töreni ile CHP’ye geçti.

haberimizvar.net- 31 Mart 2019 yerel seçimlerde DSP’den Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen Nermin Can Kımızoğlu ve Kerim Kuş, dün CHP rozetlerini taktılar. Rozet takma töreni Antalya İl Başkanlığında gerçekleşti. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Nermin Can Kımızoğlu’nun rozetini takarken, Kerim Kuş’un rozetini, CHP Antalya İl Başkan Nusret Bayar taktı.   ROZETLERİNİ BAYAR TAKTI Yeni gelenlerle daha da güçlendiklerini söyleyen CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “Bugün burada DSP Meclis üyeliğinden istifa eden arkadaşlarımızın partimize kalımı için toplandık. 31 Mart seçimlerinde iki arkadaşımız DSP’den meclis üyesi seçildi. İki arkadaşımızın bugün burada rozetlerini takacağız. Önümüzdeki süreçte bu katılımlarımızla birlikte iktidara giden yolun önünü açacağız. İlk yerel seçimde CHP’yi iktidar yapacağız. Bugün bu arkadaşlarımızla Serik ilçemizde, ilçe başkanımızla Belediye meclis üyelerimizle birlikte, Serik’te CHP daha ileriki bir durumda olacaktır. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.  Rozet takma törenine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Aydın Özer, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.    
DSP Serik Meclis Üyeleri Nermin Can Kımızoğlu ve Kerim Kuş Antalya İl Başkanlığı’nda yapılan rozet takma töreni ile CHP’ye geçti.

haberimizvar.net- 31 Mart 2019 yerel seçimlerde DSP’den Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilen Nermin Can Kımızoğlu ve Kerim Kuş, dün CHP rozetlerini taktılar. Rozet takma töreni Antalya İl Başkanlığında gerçekleşti. CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Nermin Can Kımızoğlu’nun rozetini takarken, Kerim Kuş’un rozetini, CHP Antalya İl Başkan Nusret Bayar taktı.

 

ROZETLERİNİ BAYAR TAKTI

Yeni gelenlerle daha da güçlendiklerini söyleyen CHP İl Başkanı Nusret Bayar, “Bugün burada DSP Meclis üyeliğinden istifa eden arkadaşlarımızın partimize kalımı için toplandık. 31 Mart seçimlerinde iki arkadaşımız DSP’den meclis üyesi seçildi. İki arkadaşımızın bugün burada rozetlerini takacağız. Önümüzdeki süreçte bu katılımlarımızla birlikte iktidara giden yolun önünü açacağız. İlk yerel seçimde CHP’yi iktidar yapacağız. Bugün bu arkadaşlarımızla Serik ilçemizde, ilçe başkanımızla Belediye meclis üyelerimizle birlikte, Serik’te CHP daha ileriki bir durumda olacaktır. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum” dedi.  Rozet takma törenine CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, CHP Antalya Milletvekilleri Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Aydın Özer, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.