Meclis üyesi adayı oldu

SİYASET 27.12.2023 - 21:10, Güncelleme: 27.12.2023 - 21:34
 

Meclis üyesi adayı oldu

Antalya Kepez Baraj Mahallesi eski Muhtarı, AK Parti Kepez eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Antalya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Osman Uç, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

 haberimizvar.net- Şükrü Ağırman'ın haberine göre;  Antalya Kepez Baraj Mahallesi eski Muhtarı, AK Parti'nin Antalya Kepez eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Antalya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Osman Uç; Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Osman Uç geçtiğimiz günlerde başvuru evrakını İlçe Başkanı Mehmet Çivik’e teslim etti. 3 dönem muhtarlık ayrıca 3 dönem de AK Parti'nin Kepez İlçe Yönetiminde görev alan Osman Uç; şu an 59 yaşında. Evli ve 2 çocuk babası, 3 torun sahibi olan Osman Uç; hizmet için aday adayı olduğunu anlattı.   ESNAFIN GÜCÜ İLE GELDİM   Osman Uç “Kepez bölgesinde bugüne değin yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yıllardır siyasetin içerisinde yer alıyorum. Kepez'in bütün sorunlarını bilen birisiyim. Esnaf kardeşlerimin gücü ile buralara geldik, esnafımız arkamızdadır. En iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  
Antalya Kepez Baraj Mahallesi eski Muhtarı, AK Parti Kepez eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Antalya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Osman Uç, Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.

 haberimizvar.net- Şükrü Ağırman'ın haberine göre; 

Antalya Kepez Baraj Mahallesi eski Muhtarı, AK Parti'nin Antalya Kepez eski İlçe Başkan Yardımcısı ve Antalya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkan Yardımcısı Osman Uç; Kepez Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Osman Uç geçtiğimiz günlerde başvuru evrakını İlçe Başkanı Mehmet Çivik’e teslim etti. 3 dönem muhtarlık ayrıca 3 dönem de AK Parti'nin Kepez İlçe Yönetiminde görev alan Osman Uç; şu an 59 yaşında. Evli ve 2 çocuk babası, 3 torun sahibi olan Osman Uç; hizmet için aday adayı olduğunu anlattı.
 
ESNAFIN GÜCÜ İLE GELDİM
 
Osman Uç “Kepez bölgesinde bugüne değin yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Yıllardır siyasetin içerisinde yer alıyorum. Kepez'in bütün sorunlarını bilen birisiyim. Esnaf kardeşlerimin gücü ile buralara geldik, esnafımız arkamızdadır. En iyi hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.