Meclis'te bir korona virüs testi daha pozitif çıktı: Vekiller ve personel karantinada

GÜNDEM 02.04.2020 - 16:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Meclis'te bir korona virüs testi daha pozitif çıktı: Vekiller ve personel karantinada

Korona virüs belirtileri gösterdiği için geçen hafta iki ayrı test yapılan Meclis Hastanesi doktorunun ilk test sonucu negatif çıkmıştı. Negatif çıkması sonrasında ikinci test sonucu ise pozitif çıktı.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta Meclis doktorunda çıkan korona virüsün ardından yapılan ikinci test sonucu da pozitif çıkmasının ardından alınan önlemlerin artırıldığı ifade edildi. İki hafta içerisinde doktor tarafından muayene edilen milletvekilleri, danışmanlar, Meclis personeli ve gazetecilerin, evlerinde karantina altına girmesi istendi. Meclis Hastanesi'nde görevli kulak, burun, boğaz doktoru, Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Sağlık Bakanlığı, uzman doktorun muayene ettiği kişileri arayarak uyardı, kendilerini izole etmelerini istedi. Doktorun son sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken Meclis Başkanlığı da kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Doktorun muayene dışında temas ettiği kişilerin de bu yolla belirlenerek uyarıldığı bilgisine ulaşıldı.   VEKİLLER VE BAZI ŞOFÖRLER KARANTİNADA! BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre, Bakanlık tarafından uyarılan kişilerin büyük bir bölümünü Meclis personeli oluşturdu. TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı'na bağlı olarak çalışan ve virüs şüphesi taşıyan personel arasında kuaför, çay ocağı çalışanı, işçi, kimyager, aşçı, hizmetli, garson, memur ve birim şefleri bulunuyor. Bu isimlerin tüm vekiller ve ziyaretçilerle bir arada bulunduğu ve bu nedenle ‘riskin sanılandan büyük olduğu’ bildirildi. Termal kamera ve seyyar hastane kurulan TBMM'de hastalık şüphesi taşıyan milletvekilleri arasında AKP'li, CHP'li isimlerin bulunduğu bildirildi. Parti genel başkanlarına da hizmet veren bazı şoförlerin de karantinada olduğu bildirildi. 
Korona virüs belirtileri gösterdiği için geçen hafta iki ayrı test yapılan Meclis Hastanesi doktorunun ilk test sonucu negatif çıkmıştı. Negatif çıkması sonrasında ikinci test sonucu ise pozitif çıktı.

haberimizvar.net-Geçtiğimiz hafta Meclis doktorunda çıkan korona virüsün ardından yapılan ikinci test sonucu da pozitif çıkmasının ardından alınan önlemlerin artırıldığı ifade edildi.

İki hafta içerisinde doktor tarafından muayene edilen milletvekilleri, danışmanlar, Meclis personeli ve gazetecilerin, evlerinde karantina altına girmesi istendi.

Meclis Hastanesi'nde görevli kulak, burun, boğaz doktoru, Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sağlık Bakanlığı, uzman doktorun muayene ettiği kişileri arayarak uyardı, kendilerini izole etmelerini istedi. Doktorun son sağlık durumu hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken Meclis Başkanlığı da kamera kayıtlarını inceleme altına aldı. Doktorun muayene dışında temas ettiği kişilerin de bu yolla belirlenerek uyarıldığı bilgisine ulaşıldı.

 

VEKİLLER VE BAZI ŞOFÖRLER KARANTİNADA!

BirGün'den Hüseyin Şimşek'in haberine göre, Bakanlık tarafından uyarılan kişilerin büyük bir bölümünü Meclis personeli oluşturdu. TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı'na bağlı olarak çalışan ve virüs şüphesi taşıyan personel arasında kuaför, çay ocağı çalışanı, işçi, kimyager, aşçı, hizmetli, garson, memur ve birim şefleri bulunuyor. Bu isimlerin tüm vekiller ve ziyaretçilerle bir arada bulunduğu ve bu nedenle ‘riskin sanılandan büyük olduğu’ bildirildi. Termal kamera ve seyyar hastane kurulan TBMM'de hastalık şüphesi taşıyan milletvekilleri arasında AKP'li, CHP'li isimlerin bulunduğu bildirildi. Parti genel başkanlarına da hizmet veren bazı şoförlerin de karantinada olduğu bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.