Mecliste ilginç diyaloglar

SİYASET 22.11.2023 - 17:24, Güncelleme: 22.11.2023 - 17:24
 

Mecliste ilginç diyaloglar

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi ve Performans Programı'nın görüşüldüğü Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin devam toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Ak Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir arasında ilginç diyaloglar yaşandı. AK Partili Demir'in "Işıltılı hayatların yaptığı bütçe Antalya için hayal kırıklığıdır. Bekle bize Antalya geliyoruz" sözlerine Başkan Böcek, "Çok beklersiniz" yanıtını verdi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dünkü devam meclisinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi ve Performans Programı'nın görüşülmesi sırasında AKP Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasında ilginç diyaloglar yaşandı. 2024 bütçesinin özellikle yatırımlar kaleminde çok düşük olduğunu öne süren, AK Parti Sözcüsü Serhat Demir, "İçimize sinmese de bütçeye evet oyu vereceğiz. Işıltılı hayatların yaptığı bütçe Antalya için hayal kırıklığıdır. Bekle bizi Antalya geliyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Böcek ise Demir'in eleştirilerine, "Çok beklersiniz" cevabını verdi. 2024 bütçesinin Antalya'nın ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Serhat Demir, "Bütçe gibi performans programı da hayal üretmeye yönelik. Performans programı ile 2024 bütçesi arasında uyum ve açıklık göremedik. Rakamlara bakıldığında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde bir önceki yıla göre yüzde 5 oranında gerileme söz konusu. Antalya'nın en önemli sorunu ulaşım, hızla büyüyen Antalya'da trafik sıkıntılarını ortadan kaldıracak bir bütçe ve performans hedefini göremedik" dedi. VATANDAŞLAR CİBİNLİKLERİNİ HAZIRLASIN Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde vektörel mücadele için ayrılan 250 bin liralık bütçenin yetersiz olduğunu iddia eden Demir, " Antalyalı vatandaşlara  buradan çağrı yapıyorum. bahar ve yaz aylarında sivrisineklerden korunmak için şimdiden cibinliklerini hazırlasınlar" şekline konuştu. Demir, Büyükşehir'in bütçesinde araç temini için ayrılan 1 milyar 655 bin liralık ödeneğin hangi araçların alımı için kullanılacağının belirtilmediğini vurgulayarak, 2024 yılında sadece bir kreş yapımının planlanmış olmasının da Antalya için uygun bir hedef olmadığını, kreş yapımı için bütçede sıfır ödenek olmasının da dikkat çekici olduğunu söyledi. BÖCEK. SYASETİN KİTABINI YAZDIM  Ak Parti Sözcüsü Serhat Demir'in, " Festivaller için bütçeye 146 milyon lira ödenek koyduğunuz yazıyor, ödenek koyduğunuza göre neden Altın Portakal Film Festivali'ni yapmıyorsunuz" eleştirisine ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Yine söylüyorum buradan size ekmek çıkmaz" cevabın verdi. Böcek, "Yerel seçim yaklaşıyor eleştirileriniz de artıyor. Antalyalı belediyenin parasını nerede nasıl kullandığımızı bilir. Yaptığımız bütçe mazot ve enerji parasına gitti. Sizin iktidarınızda oluyor bunlar, yatırıma fırsat bırakmadınız. Altın Portakal festivaline bakanlık olarak 2 milyon katkı veriyorsunuz. Sizin iktidarınız döneminde festval için 15-16 milyon geliyordu bakanlıktan. Buradan tekrar söylüyorum buradan size ekmek çıkmaz. Siyaset yapıyorsunuz. Ben siyasetin kitabını yazdım, ihanetin de" diye şeklinde konuştu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi ve Performans Programı'nın görüşüldüğü Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin devam toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Ak Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir arasında ilginç diyaloglar yaşandı. AK Partili Demir'in "Işıltılı hayatların yaptığı bütçe Antalya için hayal kırıklığıdır. Bekle bize Antalya geliyoruz" sözlerine Başkan Böcek, "Çok beklersiniz" yanıtını verdi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin dünkü devam meclisinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2024 yılı bütçesi ve Performans Programı'nın görüşülmesi sırasında AKP Parti Grup Sözcüsü Serhat Demir ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek arasında ilginç diyaloglar yaşandı. 2024 bütçesinin özellikle yatırımlar kaleminde çok düşük olduğunu öne süren, AK Parti Sözcüsü Serhat Demir, "İçimize sinmese de bütçeye evet oyu vereceğiz. Işıltılı hayatların yaptığı bütçe Antalya için hayal kırıklığıdır. Bekle bizi Antalya geliyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Böcek ise Demir'in eleştirilerine, "Çok beklersiniz" cevabını verdi. 2024 bütçesinin Antalya'nın ihtiyaçlarına cevap vermekten çok uzak olduğunu belirten AK Parti Sözcüsü Serhat Demir, "Bütçe gibi performans programı da hayal üretmeye yönelik. Performans programı ile 2024 bütçesi arasında uyum ve açıklık göremedik. Rakamlara bakıldığında Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde bir önceki yıla göre yüzde 5 oranında gerileme söz konusu. Antalya'nın en önemli sorunu ulaşım, hızla büyüyen Antalya'da trafik sıkıntılarını ortadan kaldıracak bir bütçe ve performans hedefini göremedik" dedi.

VATANDAŞLAR CİBİNLİKLERİNİ HAZIRLASIN

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesinde vektörel mücadele için ayrılan 250 bin liralık bütçenin yetersiz olduğunu iddia eden Demir, " Antalyalı vatandaşlara  buradan çağrı yapıyorum. bahar ve yaz aylarında sivrisineklerden korunmak için şimdiden cibinliklerini hazırlasınlar" şekline konuştu. Demir, Büyükşehir'in bütçesinde araç temini için ayrılan 1 milyar 655 bin liralık ödeneğin hangi araçların alımı için kullanılacağının belirtilmediğini vurgulayarak, 2024 yılında sadece bir kreş yapımının planlanmış olmasının da Antalya için uygun bir hedef olmadığını, kreş yapımı için bütçede sıfır ödenek olmasının da dikkat çekici olduğunu söyledi.

BÖCEK. SYASETİN KİTABINI YAZDIM 

Ak Parti Sözcüsü Serhat Demir'in, " Festivaller için bütçeye 146 milyon lira ödenek koyduğunuz yazıyor, ödenek koyduğunuza göre neden Altın Portakal Film Festivali'ni yapmıyorsunuz" eleştirisine ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Yine söylüyorum buradan size ekmek çıkmaz" cevabın verdi. Böcek, "Yerel seçim yaklaşıyor eleştirileriniz de artıyor. Antalyalı belediyenin parasını nerede nasıl kullandığımızı bilir. Yaptığımız bütçe mazot ve enerji parasına gitti. Sizin iktidarınızda oluyor bunlar, yatırıma fırsat bırakmadınız. Altın Portakal festivaline bakanlık olarak 2 milyon katkı veriyorsunuz. Sizin iktidarınız döneminde festval için 15-16 milyon geliyordu bakanlıktan. Buradan tekrar söylüyorum buradan size ekmek çıkmaz. Siyaset yapıyorsunuz. Ben siyasetin kitabını yazdım, ihanetin de" diye şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.