Mecliste yumruklar konuştu

GÜNDEM 06.01.2022 - 17:47, Güncelleme: 06.01.2022 - 17:47
 

Mecliste yumruklar konuştu

Aksu, belediyede çalışan bir kadının taciz ve darp edildiği iddiasıyla çalkalanıyor. İddiaları Meclis gündemine taşıyan İyi Partililerle Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in yaka paça birbirine girdiği öne sürüldü

haberimizvar.net- Dün yapılan Aksu Belediye Meclisinde İYİ Parti Grup Sözcüsü Gökhan Kaplan, grup konuşmasında Aksu Belediyesi'nde bir bayanın darp edilmesi, cinsel istismar iddiaları ve bu bayanın sigortasını başkasının, maaşını başka birinin ödediği iddialarını gündeme getirerek bilgilendirme istedi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de, Gökhan Kaplan'a olan biteni Meclis toplantısından sonra makamda anlatma sözünü verdi. HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU  İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Makam odasında Başkan Halil Şahin, İYİ Parti Meclis Üyesi Nevzat Akcan'a yumruk salladığı, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya'nın da yine İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Gülcü'ye yumruk salladığı iddia edildi. Hakaretlerin ve küfürlerin havada uçuştuğu olaylar daha sonra İYİ Parti Meclis üyelerinin başkanlık makamını terk etmesiyle son buldu.  İYİ Parti il ve ilçe teşkilatının Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve yönetimi ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.
Aksu, belediyede çalışan bir kadının taciz ve darp edildiği iddiasıyla çalkalanıyor. İddiaları Meclis gündemine taşıyan İyi Partililerle Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin'in yaka paça birbirine girdiği öne sürüldü

haberimizvar.net- Dün yapılan Aksu Belediye Meclisinde İYİ Parti Grup Sözcüsü Gökhan Kaplan, grup konuşmasında Aksu Belediyesi'nde bir bayanın darp edilmesi, cinsel istismar iddiaları ve bu bayanın sigortasını başkasının, maaşını başka birinin ödediği iddialarını gündeme getirerek bilgilendirme istedi. Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin de, Gökhan Kaplan'a olan biteni Meclis toplantısından sonra makamda anlatma sözünü verdi.

HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU 

İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Makam odasında Başkan Halil Şahin, İYİ Parti Meclis Üyesi Nevzat Akcan'a yumruk salladığı, Özel Kalem Müdürü Hasan Kızılkaya'nın da yine İYİ Parti Meclis Üyesi Ahmet Gülcü'ye yumruk salladığı iddia edildi. Hakaretlerin ve küfürlerin havada uçuştuğu olaylar daha sonra İYİ Parti Meclis üyelerinin başkanlık makamını terk etmesiyle son buldu.  İYİ Parti il ve ilçe teşkilatının Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve yönetimi ile ilgili basın açıklaması yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.