Meclisten ‘red’ alan İşlek’ten ‘Cumhur İttifakı’ uyarısı

SİYASET 27.12.2019 - 18:40, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Meclisten ‘red’ alan İşlek’ten ‘Cumhur İttifakı’ uyarısı

Korkuteli Belediye Meclisi’nde borçlanma talebine karşı ‘red’ oyu olmasına üzerine Başkan İşlek’ten zehir zemberek açıklama geldi. İşlek, “Cumhur ittifakı; her türlü maddi ve manevi beklentilerin üstünde, şahısların kişisel sebepleri ile yıkılmayacak kadar sağlamdır. Küçücük bir borçlanma yetkisi ile maddiyatla örtüştürülemeyecek, 3-5 meclis üyesinin çeşitli sebeplerle red vermesi ile bağdaştırılamayacak kadar güçlü ve iradelidir” dedi.

haberimizvarne- Korkuteli Belediye Meclisi’nde AKP, CHP, Saadet ve İYİ PARTİ meclis üyelerinin ‘red’ oylarıyla İller Bankası'ndan 6 milyon 400 bin TL kredi kullanmak isteyen Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e yetki verilmemesi ortalığı karıştırdı. Başkan İşlek, mecliste ittifak ortağı AKP’li belediye meclis üyelerinden destek alamayınca ‘hodri meydan’ dercesine zehir zemberek açıklama yapt. AKP’li meclis üyelerinin kişisel sebeplerinden dolayı yetki alamadığının altını çizen Başkan İşlek, yazılı açıklama yaptı. İşlek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: YAZILI AÇIKLAMA YAPTI “Kamuoyuna Duyuru!  Dün gerçekleşen Olağanüstü Meclis toplantımızda esnafımıza olan borçların ödenmesi için talep ettiğimiz İller Bankası borçlanması teminat mektubu alımı maddesinin Ak Parti grubu tarafından red edilmesi ile ilgili bugün basında çıkan haberler sebebi ile bir açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur. Cumhur İttifakı; küçücük bir borçlanma yetkisi ile maddiyatla örtüştürülemeyecek, 3-5 meclis üyesinin çeşitli sebeplerle red vermesi ile bağdaştırılamayacak ve ilçemizde oluşan 9 aylık dönemdeki birlik ve beraberliğimizi bozamayacak kadar güçlü ve iradelidir. CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU YAPTI Cumhur ittifakı; her türlü maddi ve manevi beklentilerin üstünde, şahısların kişisel sebepleri ile yıkılmayacak kadar sağlamdır. Cumhur İttifakı; Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin bizlere talimatla emanet ettiği, canımız pahasına koruyacağımız, ülkemiz adına en önemli emanettir. Dolayısı ile bir maddenin, 3-5  kişinin şahsi kararları ile red edilmesi, ileriye doğru kararlı adımlarımızı bozamayacak, Korkutelimizin yakaladığı ivmeye set vuramayacak ve dahi İttifakımıza fitne, fesat sokamayacaktır. Bu vesile ile Cumhur İttifakı’nın beraberce hazırladığı en önemli 3 projesinin yılbaşı gecesi atılacak temel atma törenine tüm halkımızı tekraren davet ederiz. Takdir sizin, hüküm Allah’ındır. Az laf, çok iş..." 
Korkuteli Belediye Meclisi’nde borçlanma talebine karşı ‘red’ oyu olmasına üzerine Başkan İşlek’ten zehir zemberek açıklama geldi. İşlek, “Cumhur ittifakı; her türlü maddi ve manevi beklentilerin üstünde, şahısların kişisel sebepleri ile yıkılmayacak kadar sağlamdır. Küçücük bir borçlanma yetkisi ile maddiyatla örtüştürülemeyecek, 3-5 meclis üyesinin çeşitli sebeplerle red vermesi ile bağdaştırılamayacak kadar güçlü ve iradelidir” dedi.

haberimizvarne- Korkuteli Belediye Meclisi’nde AKP, CHP, Saadet ve İYİ PARTİ meclis üyelerinin ‘red’ oylarıyla İller Bankası'ndan 6 milyon 400 bin TL kredi kullanmak isteyen Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'e yetki verilmemesi ortalığı karıştırdı. Başkan İşlek, mecliste ittifak ortağı AKP’li belediye meclis üyelerinden destek alamayınca ‘hodri meydan’ dercesine zehir zemberek açıklama yapt. AKP’li meclis üyelerinin kişisel sebeplerinden dolayı yetki alamadığının altını çizen Başkan İşlek, yazılı açıklama yaptı. İşlek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

YAZILI AÇIKLAMA YAPTI

“Kamuoyuna Duyuru!

 Dün gerçekleşen Olağanüstü Meclis toplantımızda esnafımıza olan borçların ödenmesi için talep ettiğimiz İller Bankası borçlanması teminat mektubu alımı maddesinin Ak Parti grubu tarafından red edilmesi ile ilgili bugün basında çıkan haberler sebebi ile bir açıklama yapma zaruriyeti doğmuştur. Cumhur İttifakı; küçücük bir borçlanma yetkisi ile maddiyatla örtüştürülemeyecek, 3-5 meclis üyesinin çeşitli sebeplerle red vermesi ile bağdaştırılamayacak ve ilçemizde oluşan 9 aylık dönemdeki birlik ve beraberliğimizi bozamayacak kadar güçlü ve iradelidir.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU YAPTI

Cumhur ittifakı; her türlü maddi ve manevi beklentilerin üstünde, şahısların kişisel sebepleri ile yıkılmayacak kadar sağlamdır.

Cumhur İttifakı; Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin bizlere talimatla emanet ettiği, canımız pahasına koruyacağımız, ülkemiz adına en önemli emanettir. Dolayısı ile bir maddenin, 3-5  kişinin şahsi kararları ile red edilmesi, ileriye doğru kararlı adımlarımızı bozamayacak, Korkutelimizin yakaladığı ivmeye set vuramayacak ve dahi İttifakımıza fitne, fesat sokamayacaktır. Bu vesile ile Cumhur İttifakı’nın beraberce hazırladığı en önemli 3 projesinin yılbaşı gecesi atılacak temel atma törenine tüm halkımızı tekraren davet ederiz. Takdir sizin, hüküm Allah’ındır. Az laf, çok iş..." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.