Mega Fest'ten Antalya’ya 20 bin fidan

GÜNDEM 25.08.2021 - 14:03, Güncelleme: 25.08.2021 - 14:03
 

Mega Fest'ten Antalya’ya 20 bin fidan

Heyecanla beklenen Mega Fest Müzik Festivali 23-24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Antalyalı müzikseverlerle buluşuyor. Mega Grup tarafından düzenlenen ve organizasyonunu Kum Organizasyon'un yaptığı Mega Fest Müzik Festivali’nde satılan her bir bilet Antalya’da 20 bin fidanın dikileceği bir hatıra ormanına dönüşecek.

haberimizvar.net- Pandemi süreci ve yangınlar nedeniyle yaşanan zor günlerinin ardından Antalya'ya sanat ve müzik ile derin bir nefes aldıracak Mega Fest 4 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Serdar Ortaç, Emre Aydın, Sagopa Kajmer, Norm Ender, Pamela, Zakkum, Ece Seçkin, Resul Dindar, TNK, Ozan Doğulu, Doğukan Manço, Yener Çevik, Uzi, Sefo, Canbay Wolker, Aydoğan Topal, Ati 242, Haijan-Muti, Mert Hakan ve Kadir Çetin’in sahne alacağı festivalin sunumunu ünlü oyuncu ve sunucu Suat Güzey gerçekleştirecek. ÇADIRINI KAPAN FESTİVALE KOŞACAK Antalya Lara Plajı’nda yer alan Dido Beach Camping’ de 23-24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mega Fest' de çadır kurarak konaklama imkânı da bulabilecek olan müzik tutkunları HES koduyla girilecek festival alanında kalarak 4 gün boyunca doya doya müzik keyfi yaşayacak. Z KUŞAĞI MÜZİĞE DOYACAK Her müzik türünden temsilcileri ağırlayacak olan Mega Fest müzik festivalinde Serdar Ortaç, Emre Aydın, Ece Seçkin gibi pop müziğin ünlü seslerinin yanı sıra özellikle Z kuşağının büyük bir ilgi ile dinlediği Sagopa Kajmer, Norm Ender, Uzi, Sefo gibi rap müziğin dikkat çekici isimleri de yer alacak. FESTİVALİN GELİRLERİ İLE HATIRA ORMANINA DÖNÜŞECEK Biletleri Passo ve Biletix'ten temin edilecek olan Mega Fest'in biletleri Antalya’da meydana gelen orman yangınlarının yaralarını sarmak amacıyla festival sonunda 20 bin fidanın dikileceği Mega Fest  Hatıra Ormanı’na dönüşecek. Yaraları sarmak için müziğin şifa olacağı fikrinden yola çıkan Mega Fest katılımcıları hem 4 gün boyunca kamp yaparak müzik dinleme hem de doğaya katkıda bulunma imkanı bulacak.
Heyecanla beklenen Mega Fest Müzik Festivali 23-24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında Antalyalı müzikseverlerle buluşuyor. Mega Grup tarafından düzenlenen ve organizasyonunu Kum Organizasyon'un yaptığı Mega Fest Müzik Festivali’nde satılan her bir bilet Antalya’da 20 bin fidanın dikileceği bir hatıra ormanına dönüşecek.

haberimizvar.net- Pandemi süreci ve yangınlar nedeniyle yaşanan zor günlerinin ardından Antalya'ya sanat ve müzik ile derin bir nefes aldıracak Mega Fest 4 gün boyunca birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayacak. Serdar Ortaç, Emre Aydın, Sagopa Kajmer, Norm Ender, Pamela, Zakkum, Ece Seçkin, Resul Dindar, TNK, Ozan Doğulu, Doğukan Manço, Yener Çevik, Uzi, Sefo, Canbay Wolker, Aydoğan Topal, Ati 242, Haijan-Muti, Mert Hakan ve Kadir Çetin’in sahne alacağı festivalin sunumunu ünlü oyuncu ve sunucu Suat Güzey gerçekleştirecek.

ÇADIRINI KAPAN FESTİVALE KOŞACAK

Antalya Lara Plajı’nda yer alan Dido Beach Camping’ de 23-24-25-26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Mega Fest' de çadır kurarak konaklama imkânı da bulabilecek olan müzik tutkunları HES koduyla girilecek festival alanında kalarak 4 gün boyunca doya doya müzik keyfi yaşayacak.

Z KUŞAĞI MÜZİĞE DOYACAK

Her müzik türünden temsilcileri ağırlayacak olan Mega Fest müzik festivalinde Serdar Ortaç, Emre Aydın, Ece Seçkin gibi pop müziğin ünlü seslerinin yanı sıra özellikle Z kuşağının büyük bir ilgi ile dinlediği Sagopa Kajmer, Norm Ender, Uzi, Sefo gibi rap müziğin dikkat çekici isimleri de yer alacak.

FESTİVALİN GELİRLERİ İLE HATIRA ORMANINA DÖNÜŞECEK

Biletleri Passo ve Biletix'ten temin edilecek olan Mega Fest'in biletleri Antalya’da meydana gelen orman yangınlarının yaralarını sarmak amacıyla festival sonunda 20 bin fidanın dikileceği Mega Fest  Hatıra Ormanı’na dönüşecek. Yaraları sarmak için müziğin şifa olacağı fikrinden yola çıkan Mega Fest katılımcıları hem 4 gün boyunca kamp yaparak müzik dinleme hem de doğaya katkıda bulunma imkanı bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.