Mehmet Ağar kimlerle yemek yedi?

GÜNDEM 18.05.2021 - 23:04, Güncelleme: 18.05.2021 - 23:04
 

Mehmet Ağar kimlerle yemek yedi?

Yayınladığı videolarla gündemi sarsan Sedat Peker, son videosunda Mehmet Ağar’ın 12 civarında kişiyle Antalya’da yemek yediğini ve kendisine yönelik operasyonun düğmesine bu yemekte basıldığını iddia etti.

haberimizvar.net YouTube’da yayınladığı videolar 10 milyondan fazla izlenen organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker’in son yayınladığı 1 saat 14 dakikalık beşinci videoda Antalya’yla ilgili önemli bir detay yer aldı. Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar merkezli iddialarını son videoda da sürdüren Peker, kendisine yapılan operasyondan önce Antalya’da yenilen bir yemekten bahsetti. 12 KİŞİYLE ANTALYA’DA YEMEK Mehmet Ağar’ın operasyondan önce Antalya’da 12 civarında kişiyle yemek yerken kendisiyle ilgili konuşulduğunu belirten Peker, “Göreceksiniz 3-4 güne neler olacak diyor. Emniyette talimatla operasyon mu olur? Sen hiç para dağıtılarak Emniyet’te suç örgütü operasyonu yaptırıldığını duydun mu? Onlara da değineceğim” dedi. Bu sözlerden sonra yemeğin nerede yenildiği ve Mehmet Ağar’ın masasında kimlerin yer aldığı merak konusu oldu. GÜNDEMİ SARSAN VİDEOLAR İstanbul Emniyet Müdürlüğü 9 Nisan’da Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon yaptı. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Trabzon ve Hatay’da 121 adres basıldı. Operasyonda 52 kişi, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet”, “yaralama”, “tehdit” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi suçlardan gözaltına alındı. Hakkındaki operasyonu haber alan Peker’in ise yurtdışında olduğu duyuruldu. Dubai’de olduğu belirlenen Peker, YouTube üzerinden yayınladığı videolarla mafya-devlet-siyaset ilişkilerine yönelik gündemi sarsan iddialar ortaya attı. 
Yayınladığı videolarla gündemi sarsan Sedat Peker, son videosunda Mehmet Ağar’ın 12 civarında kişiyle Antalya’da yemek yediğini ve kendisine yönelik operasyonun düğmesine bu yemekte basıldığını iddia etti.

haberimizvar.net

YouTube’da yayınladığı videolar 10 milyondan fazla izlenen organize suç örgütü zanlısı Sedat Peker’in son yayınladığı 1 saat 14 dakikalık beşinci videoda Antalya’yla ilgili önemli bir detay yer aldı. Eski İçişleri Bakanı ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Ağar merkezli iddialarını son videoda da sürdüren Peker, kendisine yapılan operasyondan önce Antalya’da yenilen bir yemekten bahsetti.

12 KİŞİYLE ANTALYA’DA YEMEK

Mehmet Ağar’ın operasyondan önce Antalya’da 12 civarında kişiyle yemek yerken kendisiyle ilgili konuşulduğunu belirten Peker, “Göreceksiniz 3-4 güne neler olacak diyor. Emniyette talimatla operasyon mu olur? Sen hiç para dağıtılarak Emniyet’te suç örgütü operasyonu yaptırıldığını duydun mu? Onlara da değineceğim” dedi. Bu sözlerden sonra yemeğin nerede yenildiği ve Mehmet Ağar’ın masasında kimlerin yer aldığı merak konusu oldu.

GÜNDEMİ SARSAN VİDEOLAR

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 9 Nisan’da Sedat Peker ve adamlarına yönelik operasyon yaptı. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Trabzon ve Hatay’da 121 adres basıldı. Operasyonda 52 kişi, “suç işlemek amacıyla örgüt kurmak”, “nitelikli yağma”, “gasp”, “rüşvet”, “yaralama”, “tehdit” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” gibi suçlardan gözaltına alındı. Hakkındaki operasyonu haber alan Peker’in ise yurtdışında olduğu duyuruldu. Dubai’de olduğu belirlenen Peker, YouTube üzerinden yayınladığı videolarla mafya-devlet-siyaset ilişkilerine yönelik gündemi sarsan iddialar ortaya attı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.