Mehmet Ağar’dan hesap sorun

GÜNDEM 24.05.2021 - 10:02, Güncelleme: 24.05.2021 - 10:02
 

Mehmet Ağar’dan hesap sorun

Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları görevlerini yerine getirmeye çağıran Cumartesi Anneleri, “Mehmet Ağar, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgüt evlatlarımızı öldürdü” dedi.

haberimizvar.net- 1995’ten bu yana gözaltında kaybolan ve faili meçhul cinayetlere kurban giden yakınlarının faillerini arayan Cumartesi Anneleri, organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in iddialarının ardından savcıları harekete geçmeye çağırdı. Cumartesi Anneleri’nin yaptığı yazılı açıklamada, “Çeyrek asırdır söylüyoruz; Mehmet Ağar, devletin bilgisi dahilinde, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgütün faaliyetleri kapsamında evlatlarımız kaybedildi, öldürüldü” denildi.   HATIRLATMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ Açıklamada şu çağrı yapıldı: “Devletin raporlarında ve mahkeme tutanaklarında da yer alan bu gerçek şimdiye kadar yok sayıldı. İktidarlar failleri ve suçun arkasındaki güçleri ortaya çıkarmak yerine yargı makamları eliyle suçun üstünü örttü. Hakikatin taşıyıcısı olmaktan, bu suçları hatırlamaktan ve hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz.  Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları hemen yasalardan kaynaklanan görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz”.
Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları görevlerini yerine getirmeye çağıran Cumartesi Anneleri, “Mehmet Ağar, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgüt evlatlarımızı öldürdü” dedi.

haberimizvar.net- 1995’ten bu yana gözaltında kaybolan ve faili meçhul cinayetlere kurban giden yakınlarının faillerini arayan Cumartesi Anneleri, organize suç örgütü liderliği suçundan hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in iddialarının ardından savcıları harekete geçmeye çağırdı. Cumartesi Anneleri’nin yaptığı yazılı açıklamada, “Çeyrek asırdır söylüyoruz; Mehmet Ağar, devletin bilgisi dahilinde, içinde devlet görevlilerinin de olduğu bir suç örgütü kurdu. Bu örgütün faaliyetleri kapsamında evlatlarımız kaybedildi, öldürüldü” denildi.

 

HATIRLATMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Açıklamada şu çağrı yapıldı: “Devletin raporlarında ve mahkeme tutanaklarında da yer alan bu gerçek şimdiye kadar yok sayıldı. İktidarlar failleri ve suçun arkasındaki güçleri ortaya çıkarmak yerine yargı makamları eliyle suçun üstünü örttü. Hakikatin taşıyıcısı olmaktan, bu suçları hatırlamaktan ve hatırlatmaktan vazgeçmeyeceğiz.  Sedat Peker’in açıklamaları karşısında savcıları hemen yasalardan kaynaklanan görevlerini yerine getirmeye çağırıyoruz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.