Mehmet Ali Alkan hakim karşısında

GÜNDEM 25.10.2019 - 14:18, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mehmet Ali Alkan hakim karşısında

‘Rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklu bulunan Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir’in yargılanmasına bugün başlandı

haberimizvar.net Antalya’da ‘rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklanan Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sabah başlayan rüşvet davasının ilk duruşmasının, ifadelerin alınması uzun sürdüğü için akşam saatlerine kadar uzayacağı belirtildi. ŞOFÖRLER ODASI’NA OPERASYON İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Temmuz Pazartesi günü sabah erken saatlerde ‘rüşvet’ ve ‘yolsuzluk’ iddiasıyla Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bazı bilgisayarlara, mali kayıtlara ve oda defterlerine el konuldu. Aralarında oda başkanı Mehmet Ali Alkan ile oda çalışanları, taksi durak başkanlarının da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.  20 şüpheliden 12’si, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir ‘rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
‘Rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklu bulunan Antalya Şoförler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir’in yargılanmasına bugün başlandı

haberimizvar.net Antalya’da ‘rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklanan Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sabah başlayan rüşvet davasının ilk duruşmasının, ifadelerin alınması uzun sürdüğü için akşam saatlerine kadar uzayacağı belirtildi.

ŞOFÖRLER ODASI’NA OPERASYON

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 1 Temmuz Pazartesi günü sabah erken saatlerde ‘rüşvet’ ve ‘yolsuzluk’ iddiasıyla Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası’na yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda bazı bilgisayarlara, mali kayıtlara ve oda defterlerine el konuldu. Aralarında oda başkanı Mehmet Ali Alkan ile oda çalışanları, taksi durak başkanlarının da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.  20 şüpheliden 12’si, Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Mehmet Ali Alkan, Hasan Uysal ve İsmail Demir ‘rüşvet almak ve vermek’ suçundan tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.