Mehmet Başaran: İktidara yürüyoruz

SİYASET 23.10.2021 - 15:03, Güncelleme: 23.10.2021 - 15:03
 

Mehmet Başaran: İktidara yürüyoruz

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, omuz omuza vererek kısa sürede önemli mesafeler kat ettiklerine dikkati çekerek, “İktidara yürüyoruz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin kuruluşunun 4. yılı dolayısıyla basın açıklaması yapan Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, milletin tek umudunun Meral Akşener ve İYİ Parti olduğunu söyledi. Başaran, konuşmasına şöyle devam etti: "Bugün İYİ Parti 4. yaşını kutluyor. İYİ Parti'nin her tuğlasında, Türk milliyetçiliğinin umudu, Türk milletinin kudreti, Türk olmanın onuru, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine ve Atatürk ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Halkımız artık umutsuz değildir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde gönlü iyi, yüreği iyi, davası iyi, niyeti iyi insanlar olarak, 25 Ekim 2017'de İYİ Parti'yi kurduk." "Biz İYİ Parti'yi kuranlar, makam mevki değil, millet sevdasına gönül verenlerle, koltuk değil memleket davasına baş koyanlarla, ne emeklerle ne bedellerle kurduk partimizi. Çok şeyden fedakarlık ettik, pes etmedik. Mahalle mahalle, köy köy gezip, esnaf, çiftçi, işçi ile iletişimde kalıp elimizden geleni yapmaya çalıştık. ‘Olmaz’ demedik hep gayret gösterdik. Mücadelemiz, kararlılığımız ve irademiz ortak bir hedefe kilitlenmiştir. Zaman zaman farklı değerlendirme, yöntem ve düşüncelerimiz olabilir, bu doğaldır. Ama insanlarımızı geçmiş siyasi tercihleri ile yargılamıyoruz." "Ahlaklı siyaset yaparak, hakkaniyet ve vicdan terazisini ön planda tutuyruz. Bu nedenle bizler İYİ Parti’deyiz, İYİ Parti'liyiz. Allah’ın izniyle bu hassasiyetleri nefesimiz yettiğince sürdüreceğiz, her zaman gerçeğin ve doğrunun sesi olacağız. Halkımız İYİ Parti’nin siyaset hayatına girmesi ile daha rahat nefes almakta ve geleceğe dair umutları yeşermiştir. Bugün, ülkemize olan bağlılığımız, kararlılığımız ve milletimizin gösterdiği teveccüh ile geleceğin Türkiye’si için yolculuğumuz devam ediyor. 4. yılımız kutlu olsun. Bu iyi düşüncelerimizin ışığında diyoruz ki, Antalya iyi olacak, Türkiye iyi olacak." 
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, omuz omuza vererek kısa sürede önemli mesafeler kat ettiklerine dikkati çekerek, “İktidara yürüyoruz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti’nin kuruluşunun 4. yılı dolayısıyla basın açıklaması yapan Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, milletin tek umudunun Meral Akşener ve İYİ Parti olduğunu söyledi. Başaran, konuşmasına şöyle devam etti:


"Bugün İYİ Parti 4. yaşını kutluyor. İYİ Parti'nin her tuğlasında, Türk milliyetçiliğinin umudu, Türk milletinin kudreti, Türk olmanın onuru, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine ve Atatürk ilke inkılaplarına bağlılığı var. Umutlarımızın, hayallerimizin ve ideallerimizin önünde kimse duramaz, duramayacak. Halkımız artık umutsuz değildir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde gönlü iyi, yüreği iyi, davası iyi, niyeti iyi insanlar olarak, 25 Ekim 2017'de İYİ Parti'yi kurduk."


"Biz İYİ Parti'yi kuranlar, makam mevki değil, millet sevdasına gönül verenlerle, koltuk değil memleket davasına baş koyanlarla, ne emeklerle ne bedellerle kurduk partimizi. Çok şeyden fedakarlık ettik, pes etmedik. Mahalle mahalle, köy köy gezip, esnaf, çiftçi, işçi ile iletişimde kalıp elimizden geleni yapmaya çalıştık. ‘Olmaz’ demedik hep gayret gösterdik. Mücadelemiz, kararlılığımız ve irademiz ortak bir hedefe kilitlenmiştir. Zaman zaman farklı değerlendirme, yöntem ve düşüncelerimiz olabilir, bu doğaldır. Ama insanlarımızı geçmiş siyasi tercihleri ile yargılamıyoruz."


"Ahlaklı siyaset yaparak, hakkaniyet ve vicdan terazisini ön planda tutuyruz. Bu nedenle bizler İYİ Parti’deyiz, İYİ Parti'liyiz. Allah’ın izniyle bu hassasiyetleri nefesimiz yettiğince sürdüreceğiz, her zaman gerçeğin ve doğrunun sesi olacağız. Halkımız İYİ Parti’nin siyaset hayatına girmesi ile daha rahat nefes almakta ve geleceğe dair umutları yeşermiştir. Bugün, ülkemize olan bağlılığımız, kararlılığımız ve milletimizin gösterdiği teveccüh ile geleceğin Türkiye’si için yolculuğumuz devam ediyor. 4. yılımız kutlu olsun. Bu iyi düşüncelerimizin ışığında diyoruz ki, Antalya iyi olacak, Türkiye iyi olacak." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.