Mekanın cennet olsun yol arkadaşım!

GÜNDEM 22.12.2019 - 16:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Mekanın cennet olsun yol arkadaşım!

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden il saymanı Hüseyin Karadeli’nin cenazesine katılan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Dostumuz, kardeşimiz, yol arkadaşımız, seni ömrümüz boyunca unutmayacağız” mesajı verdi.

haberimizvar.net-  CHP’nin dün yapılan Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçe kongrelerini izledikten sonra kalp krizi geçiren, kaldırıldığı Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İl Saymanı Hüseyin Karadeli, bugün memleketi Korkuteli’nde toprağa verildi. Korkuteli’ndeki cenaze namazına katılan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Karadeli’nin “İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginçtir. Acısını o an yaşar, yokluğunu bir ömür boyu”  sözlerini hatırlatarak, “Dostumuz, kardeşimiz, yol arkadaşımız, seni ömrümüz boyunca unutmayacağız Hüseyin Karadeli. Mekanın cennet olsun” diye veda etti. SEMİH ESEN’DEN BAŞSAĞLIĞI Korkuteli’ndeki cenaze namazına katılan CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, “Genç yaşta aramızdan ayrılan Belediye Başkan Yardımcımız Şevket Korkut’un eniştesi, İl Başkan Yardımcımız Hüseyin Karadeli kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim” dedi. 
Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden il saymanı Hüseyin Karadeli’nin cenazesine katılan CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, “Dostumuz, kardeşimiz, yol arkadaşımız, seni ömrümüz boyunca unutmayacağız” mesajı verdi.

haberimizvar.net-  CHP’nin dün yapılan Muratpaşa, Konyaaltı ve Kepez ilçe kongrelerini izledikten sonra kalp krizi geçiren, kaldırıldığı Özel Lara Anadolu Hastanesi’nde ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan İl Saymanı Hüseyin Karadeli, bugün memleketi Korkuteli’nde toprağa verildi. Korkuteli’ndeki cenaze namazına katılan CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Karadeli’nin “İnsanın sevdiğini kaybetmesi, dişini kaybetmesi kadar ilginçtir. Acısını o an yaşar, yokluğunu bir ömür boyu”  sözlerini hatırlatarak, “Dostumuz, kardeşimiz, yol arkadaşımız, seni ömrümüz boyunca unutmayacağız Hüseyin Karadeli. Mekanın cennet olsun” diye veda etti.

SEMİH ESEN’DEN BAŞSAĞLIĞI

Korkuteli’ndeki cenaze namazına katılan CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise, “Genç yaşta aramızdan ayrılan Belediye Başkan Yardımcımız Şevket Korkut’un eniştesi, İl Başkan Yardımcımız Hüseyin Karadeli kardeşimizi son yolculuğuna uğurladık. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.