Melli adaylıktan çekildi

SİYASET 05.02.2020 - 23:01, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Melli adaylıktan çekildi

CHP İl Kongresi’ne 4 gün kala Ömer Melli il başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

9 Şubat’ta gerçekleşecek CHP İl Kongresi öncesi İl Başkan adayı Ömer Melli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adaylıktan çekildiğini açıkladı. İşte, Melli’nin açıklaması: “Değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım; gerek örgütümdeki geçmiş deneyimlerim ve uzlaşmacı kişiliğimin, gerekse de sizlerin elimi taşın altına koymam gerektiği yönündeki taleplerinin etkisiyle, il başkan adaylığımı açıklayarak partimizin iktidar olma sürecine katkı koymak istedim. MUTLU OLDUM Bu amaçla ilçe örgütlerimizi ziyaret edip, hem ilçe başkan ve yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diledim, hem de partililerimle il başkan adaylığıma ilişkin değerlendirmelerde bulundum. Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi ve sevgi beni oldukça mutlu etti. ZARURİ KARAR Ancak, son günlerde yaşanan bazı parti içi gelişmeler bugün itibariyle il başkan adaylığından çekilmemi zaruri hale getirdi. Seçim yarışında adaylığını sürdüren partili arkadaşlarıma eşit oranda başarılar diliyor, delegelerimizin sağduyusu ile kazananın CHP olacağı bir İl Kongresi inancımı tazeliyorum. Bu süreçte yanımda olan tüm yol arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ömer Melli – CHP Antalya Eski İl Başkanı” 
CHP İl Kongresi’ne 4 gün kala Ömer Melli il başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

9 Şubat’ta gerçekleşecek CHP İl Kongresi öncesi İl Başkan adayı Ömer Melli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adaylıktan çekildiğini açıkladı. İşte, Melli’nin açıklaması: “Değerli Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım; gerek örgütümdeki geçmiş deneyimlerim ve uzlaşmacı kişiliğimin, gerekse de sizlerin elimi taşın altına koymam gerektiği yönündeki taleplerinin etkisiyle, il başkan adaylığımı açıklayarak partimizin iktidar olma sürecine katkı koymak istedim.

MUTLU OLDUM

Bu amaçla ilçe örgütlerimizi ziyaret edip, hem ilçe başkan ve yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar diledim, hem de partililerimle il başkan adaylığıma ilişkin değerlendirmelerde bulundum. Bu süreçte şahsıma gösterilen ilgi ve sevgi beni oldukça mutlu etti.

ZARURİ KARAR

Ancak, son günlerde yaşanan bazı parti içi gelişmeler bugün itibariyle il başkan adaylığından çekilmemi zaruri hale getirdi. Seçim yarışında adaylığını sürdüren partili arkadaşlarıma eşit oranda başarılar diliyor, delegelerimizin sağduyusu ile kazananın CHP olacağı bir İl Kongresi inancımı tazeliyorum. Bu süreçte yanımda olan tüm yol arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Ömer Melli – CHP Antalya Eski İl Başkanı” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.