Meme kanseri farkındalığına destek

EKONOMİ 10.10.2023 - 15:06, Güncelleme: 10.10.2023 - 15:06
 

Meme kanseri farkındalığına destek

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, düzenleyeceği 2 ayrı çalışmasıyla 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na destek verecek.

haberimizvar.net- İlk etkinlik 14 Ekim Cumartesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Hastalık hakkında katılımcıları aydınlatacak Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısı, saat 14.00’te başlayacak. Meme kanserinin nedenleri, belirtileri, teşhisi ve tedavi yöntemlerinin konuşulacağı toplantıda Op. Dr. Ali Özlük, Prof. Dr. Emel Durmaz, Uzm. Dr. Tümay Akar, Op. Dr. Neslihan Hazar ve Op. Dr. Harun Şimşek konuşmacı olarak yer alacak.  Muratpaşa Belediyesi’nin meme kanseri için düzenlediği bir diğer farkındalık etkinliği 20 Ekim Cuma günü ‘Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü’ ile devam edecek. Muratpaşa Laura AVM önünden 15.30’da başlayacak yürüyüş, bando eşliğinde Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’na kadar sürecek. Kent meydanında etkinlik, seminerle devam edecek.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi, düzenleyeceği 2 ayrı çalışmasıyla 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na destek verecek.

haberimizvar.net- İlk etkinlik 14 Ekim Cumartesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Hastalık hakkında katılımcıları aydınlatacak Meme Kanseri Bilgilendirme Toplantısı, saat 14.00’te başlayacak. Meme kanserinin nedenleri, belirtileri, teşhisi ve tedavi yöntemlerinin konuşulacağı toplantıda Op. Dr. Ali Özlük, Prof. Dr. Emel Durmaz, Uzm. Dr. Tümay Akar, Op. Dr. Neslihan Hazar ve Op. Dr. Harun Şimşek konuşmacı olarak yer alacak. 
Muratpaşa Belediyesi’nin meme kanseri için düzenlediği bir diğer farkındalık etkinliği 20 Ekim Cuma günü ‘ Meme Kanseri Farkındalık Yürüyüşü’ ile devam edecek. Muratpaşa Laura AVM önünden 15.30’da başlayacak yürüyüş, bando eşliğinde Muratpaşa Belediyesi Atatürk Kent Meydanı’na kadar sürecek. Kent meydanında etkinlik, seminerle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.