Memleket Partisi’nde antin kuntin

GÜNDEM 28.06.2021 - 12:44, Güncelleme: 28.06.2021 - 12:44
 

Memleket Partisi’nde antin kuntin

Antalya’da Memleket Partisi’nin il başkanlığına aday olduğu için saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia eden Serkan İğci, suçladığı İl Başkanı Hüseyin Baraner ve Süleyman Solmaz’ın karşı şikayeti üzerine davadan vazgeçti.

haberimizvar.net-  Saldırıya uğradığını ve darp edildiğini ileri sürerek Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ve Süleyman Solmaz hakkında suç duyurusunda bulunan il yöneticisi Ömer Serkan İğci şikayetini geri çekti. İl başkanlığına aday olduğunu çevresine duyurmasından sonra 22 Haziran günü birileri tarafından saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia eden İğci, bunun üzerine rapor alarak savcılığa gittiğini duyurmuştu. Saldırganları İl Başkanı Baraner ve eşi il yöneticisi olan Solmaz’ın azmettirdiğini ileri süren İğci, haklarında soruşturma açıldığını iddia etmişti. DİLEKÇESİNİ PAYLAŞTI İddialar üzerine, “Bu nasıl bir şey. Sağdan soldan mesaj geliyor. Ben kimseyi dövmedim de, dövdürmedim de” diye açıklama yapan Memleket Partisi İl Başkanı Baraner, İğci hakkında ‘iftira ve hakaret’ suçlamasıyla şikayette bulundu. Serkan İğci’nin suçladığı bir diğer isim olan Süleyman Solmaz da dava açtı. Yaşanan gelişmeler üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bugün dilekçe veren Serkan İğci, şikayetinden vazgeçti. İğci verdiği dilekçeyi, “Şikayetimden vazgeçtim, aday olmaktan vazgeçtim. Hüseyin Baraner’i sonuna kadar destekleyeceğimi bildiririm. İyi çalışmalar” notuyla paylaştı.
Antalya’da Memleket Partisi’nin il başkanlığına aday olduğu için saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia eden Serkan İğci, suçladığı İl Başkanı Hüseyin Baraner ve Süleyman Solmaz’ın karşı şikayeti üzerine davadan vazgeçti.

haberimizvar.net-  Saldırıya uğradığını ve darp edildiğini ileri sürerek Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner ve Süleyman Solmaz hakkında suç duyurusunda bulunan il yöneticisi Ömer Serkan İğci şikayetini geri çekti. İl başkanlığına aday olduğunu çevresine duyurmasından sonra 22 Haziran günü birileri tarafından saldırıya uğradığını ve darp edildiğini iddia eden İğci, bunun üzerine rapor alarak savcılığa gittiğini duyurmuştu. Saldırganları İl Başkanı Baraner ve eşi il yöneticisi olan Solmaz’ın azmettirdiğini ileri süren İğci, haklarında soruşturma açıldığını iddia etmişti.

DİLEKÇESİNİ PAYLAŞTI

İddialar üzerine, “Bu nasıl bir şey. Sağdan soldan mesaj geliyor. Ben kimseyi dövmedim de, dövdürmedim de” diye açıklama yapan Memleket Partisi İl Başkanı Baraner, İğci hakkında ‘iftira ve hakaret’ suçlamasıyla şikayette bulundu. Serkan İğci’nin suçladığı bir diğer isim olan Süleyman Solmaz da dava açtı. Yaşanan gelişmeler üzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na bugün dilekçe veren Serkan İğci, şikayetinden vazgeçti. İğci verdiği dilekçeyi, “Şikayetimden vazgeçtim, aday olmaktan vazgeçtim. Hüseyin Baraner’i sonuna kadar destekleyeceğimi bildiririm. İyi çalışmalar” notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.