Memleket Partisi'nde bir istifa daha

SİYASET 22.12.2022 - 15:26, Güncelleme: 22.12.2022 - 15:26
 

Memleket Partisi'nde bir istifa daha

Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Öder, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Bir süre önce yönetim değişikliği yapan Memleket Partisi İl Teşkilatı'nda sular durulmuyor.  Bir süre önce Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı'na Hasan Yalçın atanmıştı. Bu atamanın ardından Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yeni il yönetiminin kendisiyle çalışmak istemediğini belirten Öder, "Memleket Partisi Antalya İl Yönetimi şahsımla çalışmak istemediklerini kendi kadrolarını kurmak istediklerini beyan etmişlerdir. Bu şartlarda uyumlu çalışamayacağımızı hepimiz görmekteyiz, il yönetiminin önünü açmak, başarılı olmasını sağlamak için, kurucusu ve kuruluşundan beri Başkanı olduğum Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı görevimden istifa ediyorum. Sade bir üye olarak söz verdiğim gibi Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olabilmesi ve partimizin başarılı olması için çalışmalarıma devam edeceğim. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerde, Partimizin geleceği sahsımın makamından daha değerlidir" dedi. 
Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı Öder, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

haberimizvar.net- Bir süre önce yönetim değişikliği yapan Memleket Partisi İl Teşkilatı'nda sular durulmuyor.  Bir süre önce Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı'na Hasan Yalçın atanmıştı. Bu atamanın ardından Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Öder görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Yeni il yönetiminin kendisiyle çalışmak istemediğini belirten Öder, "Memleket Partisi Antalya İl Yönetimi şahsımla çalışmak istemediklerini kendi kadrolarını kurmak istediklerini beyan etmişlerdir. Bu şartlarda uyumlu çalışamayacağımızı hepimiz görmekteyiz, il yönetiminin önünü açmak, başarılı olmasını sağlamak için, kurucusu ve kuruluşundan beri Başkanı olduğum Memleket Partisi Muratpaşa İlçe Başkanı görevimden istifa ediyorum. Sade bir üye olarak söz verdiğim gibi Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olabilmesi ve partimizin başarılı olması için çalışmalarıma devam edeceğim. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerde, Partimizin geleceği sahsımın makamından daha değerlidir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.