Memleket Partisi'nde devir teslim

SİYASET 21.03.2022 - 19:59, Güncelleme: 21.03.2022 - 19:59
 

Memleket Partisi'nde devir teslim

MEMLEKET Partisi Antalya İl Başkanlığı görevini kayyum sıfatıyla bir süredir sürdüren Mustafa Kavasoğlu, olağanüstü kongrenin ardından il başkanlığına seçilen Ramazan Deniz'e görevi devretti.

haberimizvar.net- Memleket Partisi Antalya İl Başkanlığı görevini bir süredir geçici olarak sürdüren Mastafa Kavasoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen olağanüstü kongrenin ardından başkan seçilen Ramazan Deniz'e görevi devretti. Parti binasındaki devir teslim töreni öncesi yönetim kurulu ve parti üyelerine seslenen Kavasoğlu, kendisini zorlu görev yolculuğunda yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Kavasoğlu, "Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin geleceği için çalışacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza gelecekte 'Ben ülkem için çalıştım savaştım' diyebileceğiz" dedi.   Yeni il başkanı Ramazan Deniz ise Antalya teşkilatını güçlendirmeyi, birlik ve beraberlik içinde partilerini bir adım ileri götürmeyi kendilerine misyon edindiklerini belirtti. Kavasoğlu ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Deniz, “Görev süresince bize babalık ve ağabeylik yapan Mustafa Kavasoğlu bizim için çok değerli. Bu süreçte birlikte koştuk, birlikte yorulduk, birlikte üzüldük. Hepinizden helallik istiyorum. Bu süre içinde bir şeyi fark ettim. Çok ayrışmışız, kutuplaşmışız. Bunlar neden oldu diyerek kendime sordum. Aslında edilen kavgaların, tartışmaların hiçbir anlamı yokmuş. Sevgi ve saygıyı üstün tutup, partimizi ileriye hep birlikte taşıyacağız" dedi.
MEMLEKET Partisi Antalya İl Başkanlığı görevini kayyum sıfatıyla bir süredir sürdüren Mustafa Kavasoğlu, olağanüstü kongrenin ardından il başkanlığına seçilen Ramazan Deniz'e görevi devretti.

haberimizvar.net-

Memleket Partisi Antalya İl Başkanlığı görevini bir süredir geçici olarak sürdüren Mastafa Kavasoğlu, geçtiğimiz günlerde düzenlenen olağanüstü kongrenin ardından başkan seçilen Ramazan Deniz'e görevi devretti. Parti binasındaki devir teslim töreni öncesi yönetim kurulu ve parti üyelerine seslenen Kavasoğlu, kendisini zorlu görev yolculuğunda yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Kavasoğlu, "Birlik ve beraberlik içinde, ülkemizin geleceği için çalışacağız. Çocuklarımıza, torunlarımıza gelecekte 'Ben ülkem için çalıştım savaştım' diyebileceğiz" dedi.

 

Yeni il başkanı Ramazan Deniz ise Antalya teşkilatını güçlendirmeyi, birlik ve beraberlik içinde partilerini bir adım ileri götürmeyi kendilerine misyon edindiklerini belirtti. Kavasoğlu ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Deniz, “Görev süresince bize babalık ve ağabeylik yapan Mustafa Kavasoğlu bizim için çok değerli. Bu süreçte birlikte koştuk, birlikte yorulduk, birlikte üzüldük. Hepinizden helallik istiyorum. Bu süre içinde bir şeyi fark ettim. Çok ayrışmışız, kutuplaşmışız. Bunlar neden oldu diyerek kendime sordum. Aslında edilen kavgaların, tartışmaların hiçbir anlamı yokmuş. Sevgi ve saygıyı üstün tutup, partimizi ileriye hep birlikte taşıyacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.