Memleket yanarken, o düğünde!

GÜNDEM 30.07.2021 - 02:57, Güncelleme: 30.07.2021 - 02:57
 

Memleket yanarken, o düğünde!

Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşcı, CNN Türk’e bağlanıp 2 günde 17 ilde 58 orman yangını yaşanırken düğüne gittiğini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye 2 gündür yangın felaketiyle karşı karşıya. Dün başlayan ve etkileri hâlâ devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor. Orman yangınlarıyla beraber en çok konuşulan konuların başında Türk Hava Kurumu’nun (THK) yangın söndürme araçlarının kullanılamaması geliyor. Bu durum tepkilere neden oluyor. AKP’li eski Bakan Cenap Aşçı başkanlığındaki kayyum heyeti tarafından yönetilen Türk Hava Kurumu tartışılırken, Cenap Aşçı’nın CNN Türk’te katıldığı bir programda sarf ettiği sözler tartışma yarattı. Cenap Aşçı, “Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğumdan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı, oraya gitmek zorunda kaldım” ifadelerini kullandı. TEPKİ YAĞDI  
Türk Hava Kurumu (THK) Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşcı, CNN Türk’e bağlanıp 2 günde 17 ilde 58 orman yangını yaşanırken düğüne gittiğini açıkladı.

haberimizvar.net-Türkiye 2 gündür yangın felaketiyle karşı karşıya. Dün başlayan ve etkileri hâlâ devam eden yangınları söndürme çalışmaları devam ediyor. Orman yangınlarıyla beraber en çok konuşulan konuların başında Türk Hava Kurumu’nun (THK) yangın söndürme araçlarının kullanılamaması geliyor. Bu durum tepkilere neden oluyor.

AKP’li eski Bakan Cenap Aşçı başkanlığındaki kayyum heyeti tarafından yönetilen Türk Hava Kurumu tartışılırken, Cenap Aşçı’nın CNN Türk’te katıldığı bir programda sarf ettiği sözler tartışma yarattı.

Cenap Aşçı, “Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğumdan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı, oraya gitmek zorunda kaldım” ifadelerini kullandı.

TEPKİ YAĞDI


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.