‘Memleketin Kısmeti’ ayakta alkışlandı

KÜLTÜR 19.01.2023 - 11:40, Güncelleme: 19.01.2023 - 11:40
 

‘Memleketin Kısmeti’ ayakta alkışlandı

Kemer’de, Ankara Ekin Tiyatrosu’nun ‘Memleketin Kısmeti’ adlı tiyatro oyunu sergilendi.

haberimizvar.net- Mehmet Nusret Nesin’in bilinen adıyla Aziz Nesin’in hayatını anlatan tiyatro, tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı. Tiyatroyu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu da izledi. Haluk Işık’ın yazdığı, Murat Atak’ın yönetmenliğini yaptığı tiyatroda, oyuncular Bülent Ateşoğulları, Işıl Poyraz, Koray Ergun, Murat Demirbaş, Selim Kalıç, Ercüment Güvenç ve Eylem Yıldırım’ın performansı izleyenlerden ayakta alkışlandı. 2 perdelik tiyatro oyununda oyuncular, kısa öykü, tiyatro, şiir dallarında pek çok eser bırakan Türk mizah yazarı Aziz Nesin’in hayatını sergiledi.    
Kemer’de, Ankara Ekin Tiyatrosu’nun ‘Memleketin Kısmeti’ adlı tiyatro oyunu sergilendi.

haberimizvar.net- Mehmet Nusret Nesin’in bilinen adıyla Aziz Nesin’in hayatını anlatan tiyatro, tiyatroseverlerden büyük beğeni topladı. Tiyatroyu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu da izledi.

Haluk Işık’ın yazdığı, Murat Atak’ın yönetmenliğini yaptığı tiyatroda, oyuncular Bülent Ateşoğulları, Işıl Poyraz, Koray Ergun, Murat Demirbaş, Selim Kalıç, Ercüment Güvenç ve Eylem Yıldırım’ın performansı izleyenlerden ayakta alkışlandı. 2 perdelik tiyatro oyununda oyuncular, kısa öykü, tiyatro, şiir dallarında pek çok eser bırakan Türk mizah yazarı Aziz Nesin’in hayatını sergiledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.