Menderes Türel’in sessizliği!

KULİS 04.08.2023 - 11:17, Güncelleme: 04.08.2023 - 11:17
 

Menderes Türel’in sessizliği!

Son genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen AK Partili Menderes Türel’in sessizliği dikkat çekiyor.

haberimizvar.net-  2 dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Menderes Türel kent siyasetinden tamamen çekildi. Türel’in belediye başkanı seçilemediği dönemlerde Ankara’da Mehmet Özhaseki’nin desteğini alarak Kültür ve Turizm Bakanı ya da Tarım ve Orman Bakanı olma çabaları boşa çıktı. ‘Tarafım belli olsun” diyerek, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sormadan son genel seçimlerde Antalya Milletvekili aday adayı olan Türel, aday listesinde yer almayınca inzivaya çekildi. SON PAYLAŞIMI 28 HAZİRAN’DA Türel’in sosyal medya hesaplarından 28 Haziran’da Kurban Bayramı kutlaması yaptıktan sonra hiçbir paylaşımı olması, siyasi hiçbir ortamda görünmemesi merak uyandırdı.  Aradan geçen süre zarfında 11 Temmuz tarihinde eşi Ebru Türel’ın sosyal medya hesabında Alaçatı’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak, “Mutlu yıllar Aşkım. Ailemizle ve sevdiklerimizle beraber nice yıllar” paylaşımıyla ortaya çıkan Türel’in siyaseti bıraktığı kulislerde konuşulmaya başlandı.  
Son genel seçimlerde milletvekili aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen AK Partili Menderes Türel’in sessizliği dikkat çekiyor.

haberimizvar.net-  2 dönem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Menderes Türel kent siyasetinden tamamen çekildi. Türel’in belediye başkanı seçilemediği dönemlerde Ankara’da Mehmet Özhaseki’nin desteğini alarak Kültür ve Turizm Bakanı ya da Tarım ve Orman Bakanı olma çabaları boşa çıktı. ‘Tarafım belli olsun” diyerek, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sormadan son genel seçimlerde Antalya Milletvekili aday adayı olan Türel, aday listesinde yer almayınca inzivaya çekildi.

SON PAYLAŞIMI 28 HAZİRAN’DA

Türel’in sosyal medya hesaplarından 28 Haziran’da Kurban Bayramı kutlaması yaptıktan sonra hiçbir paylaşımı olması, siyasi hiçbir ortamda görünmemesi merak uyandırdı.  Aradan geçen süre zarfında 11 Temmuz tarihinde eşi Ebru Türel’ın sosyal medya hesabında Alaçatı’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşarak, “Mutlu yıllar Aşkım. Ailemizle ve sevdiklerimizle beraber nice yıllar” paylaşımıyla ortaya çıkan Türel’in siyaseti bıraktığı kulislerde konuşulmaya başlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.