Merak etmeyin, faturalar elimde

GÜNDEM 06.06.2021 - 22:40, Güncelleme: 06.06.2021 - 22:40
 

Merak etmeyin, faturalar elimde

Gazeteci Veyis Ateş’in hakim ve emniyetçilerle Bodrum’da bedava tatil yaptığını söyleyen Sedat Peker, “Maaşınız kaç para?” diye sordu. Peker daha sonra, “Tüm bilgiler elimde” paylaşımında bulundu. Lüks odanın geceliğinin 106 bin lira olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de ücretsiz tatil yapan hakim, savcı ve gazetecileri açıkladı. Kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Korkmaz’ın otelinde ‘ballı tatil’ yapanların başında da Haber Türk’ten gazeteci Veyis Ateş geliyordu.   SİZİN MAAŞINIZ KAÇ PARA?   Paramount Otel’de Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, Organize Suçlardan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Koruma Daire Başkanı Ekrem Güler, Muğla Emniyet Müdürü ve gazeteci Veyis Ateş’in birlikte tatil yaptığını ifade eden Peker, “Bunlar tatili de birlikte yapıyor, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Yalıkavak Marina vardı ya el konulan, şimdi de bu otele el koyuyorlar. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler, savcılar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Süit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura?” diye sordu.   TÜM BİLGİLER BENİM ELİMDE   Sedat Peker, daha sonra da Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, “Gönlünüz rahat olsun, sahte fatura yayınlayamazlar. Çünkü o tarihteki Baran’ın şirketi kapalı, yeni şirket devam ediyor. Tüm bilgiler elimde. Orada kalan tüm bürokratları, gazetecileri, hepsini yayınlayacağım. Baran yanlış yapma!” dedi.  Önümüzdeki günlerde Azerbaycan dosyasına devam edeceğini açıklayan Peker, “Azerbaycan organizasyonunun şu an başında olan kişiyi anlattığımda çok eğleneceğiz çok. Bir tripoda, kameraya yenileceksiniz! Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz!” diye yazdı.   ODANIN GECELİĞİ 106 BİN LİRA   Şimdiki adı Resort Be Premium olan otele bu yıl 25 Temmuz-2Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL’ye mal oluyor.
Gazeteci Veyis Ateş’in hakim ve emniyetçilerle Bodrum’da bedava tatil yaptığını söyleyen Sedat Peker, “Maaşınız kaç para?” diye sordu. Peker daha sonra, “Tüm bilgiler elimde” paylaşımında bulundu. Lüks odanın geceliğinin 106 bin lira olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla aranan Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videosunda Sezgin Baran Korkmaz’a ait Bodrum Paramount Otel’de ücretsiz tatil yapan hakim, savcı ve gazetecileri açıkladı. Kara para aklama suçundan hakkında tutuklama kararı bulunan ve yurt dışına kaçan Korkmaz’ın otelinde ‘ballı tatil’ yapanların başında da Haber Türk’ten gazeteci Veyis Ateş geliyordu.

 

SİZİN MAAŞINIZ KAÇ PARA?

 

Paramount Otel’de Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Esad Toplu, Organize Suçlardan Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Resul Holoğlu, Koruma Daire Başkanı Ekrem Güler, Muğla Emniyet Müdürü ve gazeteci Veyis Ateş’in birlikte tatil yaptığını ifade eden Peker, “Bunlar tatili de birlikte yapıyor, kesmeyi de birlikte yapıyorlar. Yalıkavak Marina vardı ya el konulan, şimdi de bu otele el koyuyorlar. Müşteri portföyünün tamamı bende, hangi hakimler, savcılar. Sizin aranan adamın otelinde ne işiniz var? Hani lan faturalarınız? Süit odada kalıyorsunuz, 100 bin lira yapıyor, lan sizin maaşınız kaç para, hani fatura?” diye sordu.

 

TÜM BİLGİLER BENİM ELİMDE

 

Sedat Peker, daha sonra da Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, “Gönlünüz rahat olsun, sahte fatura yayınlayamazlar. Çünkü o tarihteki Baran’ın şirketi kapalı, yeni şirket devam ediyor. Tüm bilgiler elimde. Orada kalan tüm bürokratları, gazetecileri, hepsini yayınlayacağım. Baran yanlış yapma!” dedi.  Önümüzdeki günlerde Azerbaycan dosyasına devam edeceğini açıklayan Peker, “Azerbaycan organizasyonunun şu an başında olan kişiyi anlattığımda çok eğleneceğiz çok. Bir tripoda, kameraya yenileceksiniz! Zekaya saygı duymayı öğreneceksiniz!” diye yazdı.

 

ODANIN GECELİĞİ 106 BİN LİRA

 

Şimdiki adı Resort Be Premium olan otele bu yıl 25 Temmuz-2Ağustos aralığında rezervasyon yapılmak istendiğinde, en düşük oda fiyatı gecelik 3 bin 734 lira. Bu odanın 8 gecesinin ücreti 29 bin 872 TL yapıyor. Otelin Grand Villa diye adlandırılan en lüks odasının geceliği ise 106 bin 223 TL görünüyor. Sekiz günlük tatil 849 bin 784 TL’ye mal oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.