Meral Akşener'den 27 Mayıs mesajı: Darbeler kara lekedir

GÜNDEM 27.05.2020 - 13:29, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Meral Akşener'den 27 Mayıs mesajı: Darbeler kara lekedir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 60. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

haberimizvar.net- İYİ Parti lideri Meral Akşener, 27 Mayıs'ın 60. yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Akşener yaptığı paylaşımda "Darbeler demokrasi tarihimizin kara lekeleridir. Bizim görevimiz, daima millî iradeye sahip çıkmak ve darbecilerle yılmadan sonuna kadar mücadele etmektir. 27 Mayıs'ı ve diğer darbeleri hiçbir zaman unutmayacağız" ifadelerine yer verdi. İşte o paylaşım:  
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 27 Mayıs 1960 askeri darbesinin 60. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

haberimizvar.net- İYİ Parti lideri Meral Akşener, 27 Mayıs'ın 60. yıl dönümünde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Akşener yaptığı paylaşımda "Darbeler demokrasi tarihimizin kara lekeleridir. Bizim görevimiz, daima millî iradeye sahip çıkmak ve darbecilerle yılmadan sonuna kadar mücadele etmektir. 27 Mayıs'ı ve diğer darbeleri hiçbir zaman unutmayacağız" ifadelerine yer verdi.

İşte o paylaşım:

adsdfghjk.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.