Meral Akşener’den Antalya yorumu

SİYASET 14.12.2022 - 23:41, Güncelleme: 14.12.2022 - 23:41
 

Meral Akşener’den Antalya yorumu

İYİ Parti İl Teşkilatı’nda il kongresi öncesi genel başkan Meral Akşener’in Antalya yorumu Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı.

KULİS HABER- haberimizvar.net-  İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda Başkan Mehmet Başaran’ın istifasının ardından kongre sürecine kadar il yönetiminden il başkanlığını kongreye kadar götürecek isim belirlenemezken, kongre tarihi 15 Ocak 'a çekilerek çözüm üretilmiş, bu süreçte herkesin kendi adayını il başkanı yapmak adına ‘genel merkez bu adayı istiyor’ söylemlerine karşılık Genel Başkan Meral Akşener’in yorumu Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı. ANTALYA ÇOK KARIŞIK Akşener’in yaşanan süreci yakından takip ettiği, kurmaylarıyla “Antalya çok karışık. Sandıktan çıkana bakacağız” diye konuştuğu Ankara kulislerinde konuşuluyor. Akşener’in il başkanlığı için kimsenin adını telaffuz etmediği gerçeği bu yorumundan ortaya çıktığı partililer tarafından siyasi kulislerde kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. KARAKAŞ AKŞENER MESAJINI GETİRDİ Öte yandan, Akşener’in Antalya yorumunu Genel Başkan Danışmanı ve kongre sürecini yöneten Ömer Karakaş, il başkanlığında yaptığı toplantıyla verdi. Karakaş’ın sosyal medya paylaşımında herkesi kucaklayan tavrı, ayrıştırmaya izin vermemesi dikkat çekti. Genel Başkan Akşener'in yorumu nedeniyle isim vermeden süreci yönetme kararı aldığı gözlenen Karakaş’ın paylaşımı şöyle: “Antalya İl Başkanlığımızı ziyaret ettim. İl yöneticilerimiz ile biraraya gelerek, kongre süreci ve yaklaşan genel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Son derece verimli geçen toplantımızda, iktidara yürüyüşün azim ve kararlılığını gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum.”
İYİ Parti İl Teşkilatı’nda il kongresi öncesi genel başkan Meral Akşener’in Antalya yorumu Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı.

KULİS HABER- haberimizvar.net-   İYİ Parti Antalya İl Teşkilatı’nda Başkan Mehmet Başaran’ın istifasının ardından kongre sürecine kadar il yönetiminden il başkanlığını kongreye kadar götürecek isim belirlenemezken, kongre tarihi 15 Ocak 'a çekilerek çözüm üretilmiş, bu süreçte herkesin kendi adayını il başkanı yapmak adına ‘genel merkez bu adayı istiyor’ söylemlerine karşılık Genel Başkan Meral Akşener’in yorumu Ankara kulislerinde konuşulmaya başlandı.

ANTALYA ÇOK KARIŞIK

Akşener’in yaşanan süreci yakından takip ettiği, kurmaylarıyla “ Antalya çok karışık. Sandıktan çıkana bakacağız” diye konuştuğu Ankara kulislerinde konuşuluyor. Akşener’in il başkanlığı için kimsenin adını telaffuz etmediği gerçeği bu yorumundan ortaya çıktığı partililer tarafından siyasi kulislerde kulaktan kulağa dolaşmaya başladı.

KARAKAŞ AKŞENER MESAJINI GETİRDİ

Öte yandan, Akşener’in Antalya yorumunu Genel Başkan Danışmanı ve kongre sürecini yöneten Ömer Karakaş, il başkanlığında yaptığı toplantıyla verdi. Karakaş’ın sosyal medya paylaşımında herkesi kucaklayan tavrı, ayrıştırmaya izin vermemesi dikkat çekti. Genel Başkan Akşener'in yorumu nedeniyle isim vermeden süreci yönetme kararı aldığı gözlenen Karakaş’ın paylaşımı şöyle: “ Antalya İl Başkanlığımızı ziyaret ettim. İl yöneticilerimiz ile biraraya gelerek, kongre süreci ve yaklaşan genel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Son derece verimli geçen toplantımızda, iktidara yürüyüşün azim ve kararlılığını gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
azmi sözkesen
(15.12.2022 11:45 - #72525)
HALIÇ KONGRE MERKEZİNDE ISRARLA HZ. ÖMER ADALETİ SÖYLEMİ DOĞRU İSE. BAŞTA KEPEZ OLMAK ÜZERE . GERÇEK TARAFSIZ .NOKTA KADAR ŞAİBESİZ BİR SEÇİM TEMENNİ EDİYORUM. SAYGILAR
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.