Mesai saatleri değişiyor

GÜNDEM 07.04.2021 - 20:51, Güncelleme: 07.04.2021 - 20:51
 

Mesai saatleri değişiyor

Günlük korona virüs vaka sayısının 50 bine dayanması üzerine bankalar yeniden mesai saatlerinde değişikliğe gidiyor. Bu kapsamda açılış ve kapanış saatlerini ilk değiştiren Türkiye İş Bankası oldu.

haberimizvar.net İlk vakasının görülmesinin ardından mesai saatlerini kısaltan bankalar, günlük vaka sayısının 50 bine ulaşması üzerine yeniden düzenlemeye gidiyor.  Mesai saatlerini ilk değiştiren Türkiye İş Bankası, saat 09.00 olan açılış saatini 10.00'a çekerken, kapılarını ise müşterilere 16.30'da kapatacak. Banka çalışanları ise mesailerinin saat 18.00 yerine 17.00'de tamamlayacak. İş Bankası'nın 12 Nisan pazartesi günü itibarıyla devreye soktuğu yeni çalışma saatlerinin diğer bankalar tarafından da önümüzdeki haftadan itibaren devreye sokulması bekleniyor.  Türkiye Bankalar Birliği'nin bu konuda alınmış bir kararı olmadığı, kararın banka yönetimleri tarafından verildiği belirtiliyor. KORONA VİRÜS VERİLERİ Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 6 Nisan 2021 korona virüs verilerine göre semptom gösteren 2 bin 3 hastayla birlikte 49 bin 584 yeni vaka tespit edildi. 211 kişi korona virüs nedniyle hayatını kaybetti. Bir önceki güne göre vaka sayısı, hasta sayısı, can kaybı ve ağır hasta sayısında artış yaşandı.
Günlük korona virüs vaka sayısının 50 bine dayanması üzerine bankalar yeniden mesai saatlerinde değişikliğe gidiyor. Bu kapsamda açılış ve kapanış saatlerini ilk değiştiren Türkiye İş Bankası oldu.

haberimizvar.net

İlk vakasının görülmesinin ardından mesai saatlerini kısaltan bankalar, günlük vaka sayısının 50 bine ulaşması üzerine yeniden düzenlemeye gidiyor.  Mesai saatlerini ilk değiştiren Türkiye İş Bankası, saat 09.00 olan açılış saatini 10.00'a çekerken, kapılarını ise müşterilere 16.30'da kapatacak. Banka çalışanları ise mesailerinin saat 18.00 yerine 17.00'de tamamlayacak.

İş Bankası'nın 12 Nisan pazartesi günü itibarıyla devreye soktuğu yeni çalışma saatlerinin diğer bankalar tarafından da önümüzdeki haftadan itibaren devreye sokulması bekleniyor.  Türkiye Bankalar Birliği'nin bu konuda alınmış bir kararı olmadığı, kararın banka yönetimleri tarafından verildiği belirtiliyor.

KORONA VİRÜS VERİLERİ

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 6 Nisan 2021 korona virüs verilerine göre semptom gösteren 2 bin 3 hastayla birlikte 49 bin 584 yeni vaka tespit edildi. 211 kişi korona virüs nedniyle hayatını kaybetti. Bir önceki güne göre vaka sayısı, hasta sayısı, can kaybı ve ağır hasta sayısında artış yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.