Meteoroloji uyardı

GÜNDEM 13.03.2021 - 10:04, Güncelleme: 13.03.2021 - 10:04
 

Meteoroloji uyardı

Mart ayı yer yer yağışlı yer yer güneşi geçerken bazı bölgelerde ise kar yağışı da etkisini gösterdi. Önümüzdeki hafta salı günü ise meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre yurdun büyük bir bölümün kar yağışı etkisi altına girecek.

haberimizvar.net- Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre Türkiye önümüzdeki hafta başından itibaren yeni bir soğuk hava dalgasına giriyor. Pazartesi doğu bölgelerinde başlayacak kar yağışı salı ve çarşamba gününe kadar yurdun büyük bir bölümünde etkisini gösterecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporlarına göre; cumartesi günü yurdun büyük kesiminde güneş yüzünü gösterecek. Yağış beklenmiyor. Pazar günü ise Ege ve Akdeniz Kıyılarına yağmur uğrayacak. İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Antalya, Denizli ve Mersin'de yağış bekleniyor. PAZARTESİ YAĞIŞLI Pazartesi günü yurt genelinde yağışlar tekrar etkisini gösterecek. Doğuda yağmur yerini kara bırakacak. Özellikle Ege Kıyılarında kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor. Salı günü yurdun doğusunu etkisi altına alan kar yağışının iç bölgelere ilerlemesi bekleniyor. Ankara, Eskişehir ve Bolu'da kar etkili olacak. Ege ve Akdeniz'de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış hakim olacak. Çarşamba günü yurt genelinde yağış devam ediyor. Karadeniz, Ege, Marmara'da yağmur etkisini gösterirken yurdun iç kesimleri ve doğusunda kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek. Çarşamba gününden sonra ise yurt genelinde hava sıcaklıklarının, hafta sonunda artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.  
Mart ayı yer yer yağışlı yer yer güneşi geçerken bazı bölgelerde ise kar yağışı da etkisini gösterdi. Önümüzdeki hafta salı günü ise meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre yurdun büyük bir bölümün kar yağışı etkisi altına girecek.

haberimizvar.net- Meteoroloji'den yapılan son açıklamaya göre Türkiye önümüzdeki hafta başından itibaren yeni bir soğuk hava dalgasına giriyor. Pazartesi doğu bölgelerinde başlayacak kar yağışı salı ve çarşamba gününe kadar yurdun büyük bir bölümünde etkisini gösterecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 5 günlük hava tahmin raporlarına göre; cumartesi günü yurdun büyük kesiminde güneş yüzünü gösterecek. Yağış beklenmiyor.
Pazar günü ise Ege ve Akdeniz Kıyılarına yağmur uğrayacak. İzmir, Aydın, Muğla, Burdur, Antalya, Denizli ve Mersin'de yağış bekleniyor.
PAZARTESİ YAĞIŞLI
Pazartesi günü yurt genelinde yağışlar tekrar etkisini gösterecek. Doğuda yağmur yerini kara bırakacak. Özellikle Ege Kıyılarında kuvvetli gökgürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.
Salı günü yurdun doğusunu etkisi altına alan kar yağışının iç bölgelere ilerlemesi bekleniyor. Ankara, Eskişehir ve Bolu'da kar etkili olacak. Ege ve Akdeniz'de kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış hakim olacak.
Çarşamba günü yurt genelinde yağış devam ediyor. Karadeniz, Ege, Marmara'da yağmur etkisini gösterirken yurdun iç kesimleri ve doğusunda kar yağışı etkisini göstermeye devam edecek.
Çarşamba gününden sonra ise yurt genelinde hava sıcaklıklarının, hafta sonunda artarak ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.