Meteoroloji uyardı, Antalyalılar dikkat!

GÜNDEM 04.09.2023 - 16:26, Güncelleme: 05.09.2023 - 10:47
 

Meteoroloji uyardı, Antalyalılar dikkat!

Meteoroloji tahminini açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün Antalya sağanak yağışa teslim olabilir.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre öğleden sonra Antalya’nın iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahin ediliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, bu bilgiye yer verilerek vatandaşlar uyarıldı. Yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklardan karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi. https://twitter.com/ANTALYABB/status/1698653710312759484
Meteoroloji tahminini açıkladı. Önümüzdeki birkaç gün Antalya sağanak yağışa teslim olabilir.

haberimizvar.net- Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre öğleden sonra Antalya’nın iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahin ediliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, bu bilgiye yer verilerek vatandaşlar uyarıldı. Yağışların meydana getirebileceği olumsuzluklardan karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

https://twitter.com/ANTALYABB/status/1698653710312759484

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.