Mevlüt Çavuşoğlu, Aykut Kaya'yı taklit etti

SİYASET 01.05.2023 - 16:58, Güncelleme: 01.05.2023 - 16:58
 

Mevlüt Çavuşoğlu, Aykut Kaya'yı taklit etti

İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Kaya, EXPO 2016 alanının silikon vadisi olarak değerlendirileceğini söylemişti. Kaya’nın ardından açıklama yapan AKP Antalya Milletvekili Adayı Çavuşoğlu, EXPO 2016 alanını silikon vadisi gibi kullanılmasını önerdi

Haberimizvar - İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, geçtiğimiz gün İyi Parti iktidarından Antalya’ya yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya Kalkınma Raporu’nun hazırlanmasında da önemli rol oynayan Kaya, atıl haldeki EXPO 2016 alanının silikon vadisi gibi değerlendirileceğini söyledi. Kaya, “Antalya’daki sorunları tespit ederken şunu fark ettik; Antalya sahipsiz kalmış. Antalya tarım ve turizmde öncü olmuş bir şehir; ancak teknoloji anlamında da bir sayfa açması gerekiyor. Antalya’da Expo’nun olduğu yer Avrupa’nın silikon vadisi olur. Antalya’nın 50 yıllık projeleri ortaya konulmalı ve şehri oluşturan dinamikler (STK’lar) tarafından da imza altına alınması gerekiyor. Antalya’nın stratejik yol haritası yok” dedi. AKP’DEN AYNI PROJE Kaya’nın EXPO 2016 alanıyla ilgili projesinin ardından gazetecilerle bir araya gelen Dışişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 206 alanının silikon vadisi gibi kullanılması önerisinde bulundu! Çavuşoğlu, “Antalya'daki EXPO 2016 alanıyla ilgili bir kaç girişim oldu ama yarım kaldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bölgede Bilişim Alanı oluşturmak için kolları sıvadı. Yakın zamanda inşallah Silikon Vadisi türünde bir alan yaratılarak şehre kazandırılacak" şeklinde konuştu. Çavuşoğlu’nun İYİ Partili Aykut Kaya’nın sunduğu projenin aynısını açıklaması tartışma yarattı.
İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Kaya, EXPO 2016 alanının silikon vadisi olarak değerlendirileceğini söylemişti. Kaya’nın ardından açıklama yapan AKP Antalya Milletvekili Adayı Çavuşoğlu, EXPO 2016 alanını silikon vadisi gibi kullanılmasını önerdi

Haberimizvar - İyi Parti Antalya Milletvekili Adayı Aykut Kaya, geçtiğimiz gün İyi Parti iktidarından Antalya’ya yapılacak projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Antalya Kalkınma Raporu’nun hazırlanmasında da önemli rol oynayan Kaya, atıl haldeki EXPO 2016 alanının silikon vadisi gibi değerlendirileceğini söyledi. Kaya, “Antalya’daki sorunları tespit ederken şunu fark ettik; Antalya sahipsiz kalmış. Antalya tarım ve turizmde öncü olmuş bir şehir; ancak teknoloji anlamında da bir sayfa açması gerekiyor. Antalya’da Expo’nun olduğu yer Avrupa’nın silikon vadisi olur. Antalya’nın 50 yıllık projeleri ortaya konulmalı ve şehri oluşturan dinamikler (STK’lar) tarafından da imza altına alınması gerekiyor. Antalya’nın stratejik yol haritası yok” dedi.

AKP’DEN AYNI PROJE

Kaya’nın EXPO 2016 alanıyla ilgili projesinin ardından gazetecilerle bir araya gelen Dışişleri Bakanı ve AKP Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, EXPO 206 alanının silikon vadisi gibi kullanılması önerisinde bulundu! Çavuşoğlu, “Antalya'daki EXPO 2016 alanıyla ilgili bir kaç girişim oldu ama yarım kaldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bölgede Bilişim Alanı oluşturmak için kolları sıvadı. Yakın zamanda inşallah Silikon Vadisi türünde bir alan yaratılarak şehre kazandırılacak" şeklinde konuştu. Çavuşoğlu’nun İYİ Partili Aykut Kaya’nın sunduğu projenin aynısını açıklaması tartışma yarattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.