"Meydanı Erdoğan'a bırakmayız"

SİYASET 14.11.2023 - 15:07, Güncelleme: 14.11.2023 - 15:25
 

"Meydanı Erdoğan'a bırakmayız"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ilk kez konuştu. Kürsüden önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlayan Özel, DİSK'in adalet yürüyüşüne destek vereceklerini söyledi. 'Darbe' açıklamasında bulunan Özel, " Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısındaki ilk konuşmasında kürsüden önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlarken, DİSK'in adalet yürüyüşüne destek vereceklerini söyledi. 'Darbe' açıklamasında bulunan Özel, "Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız" dedi. Konuşmasında Kılıçdaroğlu mesajı veren Özel, "Hepimize ve bu partiye çok emeği olan genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu saygıyla selamlıyorum. Ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz. Kurultayın ne kaybedeni vardır, ne kazananı Özgür Özel'dir. Kurultayımız CHP'nin kazandığı ve Türkiye'nin kazandığının çok yakında anlaşılacağı bir kurultaydır" şeklinde konuştu. Etkin ve kararlı bir muhalefet yapacaklarını belirten Özel, "Gölge kabinesi görevlendirmesi yaptık. CHP'nin gölge kabinesinin 9'u kadın 9'u erkek" dedi. Depremzedelerin hala çadırda olduğunu vurgulayan Özel, " Deprem meselesi siyaset üstüdür. Deprem bölgesindeki düzenlemeler hala yapılmadı" diye konuştu. Darbe konusuna değinen Özel, "Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişinde meydanı Erdoğan'a bırakmayız" dedi.. DİSK'İN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK'in başlattığı adalet yürüyüşüne destek vereceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Barolar Birliği bir eylem yaptı onu hep birlikte destekledik. Şimdi başka bir yürüyüş var. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu İstanbul'dan Ankara'ya doğru yürüyor. Takip ediyoruz. Örgütlerimiz Eskişehir'de onlarla yürüyecekler. Vardıklarında ben ve grubum DİSK ile birlikte Ulus'a yürüyeceğiz. Yeni yollarla tanışacaklar, yeni kulaklarla işitmeye başlayacaklar. Değiştireceğiz bu ülkenin kaderini. Emek ve sermaye karşı karşıya gelmişse emeğin yanındayız" İlk ziyareti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yapacaklarını bildiren Özel,"Nereye gitmemiz gerekirse orada olacağız" diye konuştu.  
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ilk kez konuştu. Kürsüden önceki genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlayan Özel, DİSK'in adalet yürüyüşüne destek vereceklerini söyledi. 'Darbe' açıklamasında bulunan Özel, " Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısındaki ilk konuşmasında kürsüden önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlarken, DİSK'in adalet yürüyüşüne destek vereceklerini söyledi. 'Darbe' açıklamasında bulunan Özel, "Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız" dedi.

Konuşmasında Kılıçdaroğlu mesajı veren Özel, "Hepimize ve bu partiye çok emeği olan genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu saygıyla selamlıyorum. Ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz. Kurultayın ne kaybedeni vardır, ne kazananı Özgür Özel'dir. Kurultayımız CHP'nin kazandığı ve Türkiye'nin kazandığının çok yakında anlaşılacağı bir kurultaydır" şeklinde konuştu. Etkin ve kararlı bir muhalefet yapacaklarını belirten Özel, "Gölge kabinesi görevlendirmesi yaptık. CHP'nin gölge kabinesinin 9'u kadın 9'u erkek" dedi. Depremzedelerin hala çadırda olduğunu vurgulayan Özel, " Deprem meselesi siyaset üstüdür. Deprem bölgesindeki düzenlemeler hala yapılmadı" diye konuştu. Darbe konusuna değinen Özel, "Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişinde meydanı Erdoğan'a bırakmayız" dedi..

DİSK'İN YÜRÜYÜŞÜNE DESTEK 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, DİSK'in başlattığı adalet yürüyüşüne destek vereceklerini vurgulayarak, şunları söyledi: "Barolar Birliği bir eylem yaptı onu hep birlikte destekledik. Şimdi başka bir yürüyüş var. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu İstanbul'dan Ankara'ya doğru yürüyor. Takip ediyoruz. Örgütlerimiz Eskişehir'de onlarla yürüyecekler. Vardıklarında ben ve grubum DİSK ile birlikte Ulus'a yürüyeceğiz. Yeni yollarla tanışacaklar, yeni kulaklarla işitmeye başlayacaklar. Değiştireceğiz bu ülkenin kaderini. Emek ve sermaye karşı karşıya gelmişse emeğin yanındayız" İlk ziyareti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) yapacaklarını bildiren Özel,"Nereye gitmemiz gerekirse orada olacağız" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.