Mezuniyet heyecanı

EĞİTİM 12.06.2023 - 17:55, Güncelleme: 12.06.2023 - 17:56
 

Mezuniyet heyecanı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yaş grubu kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Minikler hazırladıkları gösteriler ile ailelerini gururlandırırken, keplerini atarak, mezuniyeti kutladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit ve Yenigün Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin yılsonu gösterisi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’in de katıldığı yılsonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende kısa bir konuşma yapan Özdemir, “Bizlere emanet ettiğiniz gözünüz nuru evlatlarınıza, öğretmenlerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket edebilen, bilgili, ülkesi, insanları ve tüm canlıları seven bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi. AİLELER BÜYÜK BİR GURUR YAŞADI Daha sonra kreş öğrencileri yıl içinde yaptıkları etkinliklerin yer aldığı slayt gösterileri yer alırken, salonu dolduran minik öğrencilerin aileleri büyük bir heyecanla öğrencilerin hazırladıkları gösterileri izledi. Kreş öğrencileri halk oyunları, dans ve müzik gösterileriyle ailelerine büyük bir mutluluk yaşattı. Öğrencilerin yıl boyunca büyük bir emekle hazırladıkları birbirinden renkli gösteriler, sahnede onları izleyen ailelerini hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Kreş öğrencilerin Türk Bayraklı kostümleri ile Atatürk portresi açarak tamamladıkları yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı. MEZUNİYET KEPLERİNİ ATTILAR Daha sonra ise tek tek isimleri okunarak sahneye çıkan öğrencilere, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı mezuniyet belgesini verdi. Yenigün Çocuk Kreşi’nden 42, Cam Piramit Kreşi’nden 33 öğrenci olmak üzere toplam 75 öğrenci sahnede keplerini fırlatarak mezuniyeti coşkuyla kutladı. Minik öğrenciler 3 yıl boyunca eğitim aldıkları kreşlerinden mezun olarak yeni bir eğitim hayatına atılmanın mutluluğunu yaşadı. 95 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, Muhittin Başkan’ın her ilçeye kreş sözü kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar toplam eğitim verdikleri 11 kreş de eğitim alan 650 öğrenciden 95 öğrenciyi mezun ettiklerini söyledi.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yaş grubu kreş ve gündüz bakım evi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı. Minikler hazırladıkları gösteriler ile ailelerini gururlandırırken, keplerini atarak, mezuniyeti kutladı.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit ve Yenigün Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin yılsonu gösterisi Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Büşra Özdemir’in de katıldığı yılsonu gösterisi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törende kısa bir konuşma yapan Özdemir, “Bizlere emanet ettiğiniz gözünüz nuru evlatlarınıza, öğretmenlerimiz ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte özgüveni yüksek, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket edebilen, bilgili, ülkesi, insanları ve tüm canlıları seven bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

AİLELER BÜYÜK BİR GURUR YAŞADI

Daha sonra kreş öğrencileri yıl içinde yaptıkları etkinliklerin yer aldığı slayt gösterileri yer alırken, salonu dolduran minik öğrencilerin aileleri büyük bir heyecanla öğrencilerin hazırladıkları gösterileri izledi. Kreş öğrencileri halk oyunları, dans ve müzik gösterileriyle ailelerine büyük bir mutluluk yaşattı. Öğrencilerin yıl boyunca büyük bir emekle hazırladıkları birbirinden renkli gösteriler, sahnede onları izleyen ailelerini hem duygulandırdı hem de gururlandırdı. Kreş öğrencilerin Türk Bayraklı kostümleri ile Atatürk portresi açarak tamamladıkları yılsonu gösterisi büyük beğeni topladı.

MEZUNİYET KEPLERİNİ ATTILAR

Daha sonra ise tek tek isimleri okunarak sahneye çıkan öğrencilere, Antalya Büyükşehir Belediyesi Çocuk ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı mezuniyet belgesini verdi. Yenigün Çocuk Kreşi’nden 42, Cam Piramit Kreşi’nden 33 öğrenci olmak üzere toplam 75 öğrenci sahnede keplerini fırlatarak mezuniyeti coşkuyla kutladı. Minik öğrenciler 3 yıl boyunca eğitim aldıkları kreşlerinden mezun olarak yeni bir eğitim hayatına atılmanın mutluluğunu yaşadı.

95 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Oğuz Dağlı, Muhittin Başkan’ın her ilçeye kreş sözü kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Gazipaşa’dan Kaş’a kadar toplam eğitim verdikleri 11 kreş de eğitim alan 650 öğrenciden 95 öğrenciyi mezun ettiklerini söyledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.