MHP’de O’nun atadığı ilçe başkanları değişecek!

KULİS 05.11.2019 - 13:23, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP’de O’nun atadığı ilçe başkanları değişecek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görevden aldığı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in aralarında Antalya’nın da olduğu 100’ün üzerindeki ilçe başkanlıklarında değişime gideceği belirtiliyor

haberimizvar.net MHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla teşkilatlarda büyük bir değişim hazırlanıyor. MHP'de Meral Akşener ile hareket eden il başkanları görevden alınmıştı. Akşener ile birlikte hareket eden il başkanlarından boşalan koltuklara MHP'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından yeni isimleri atanmıştı. MEHMET AĞAR DEVREDE Devlet Bahçeli, Şevkat Çetin'in yapmış olduğu atamaları eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın etkisiyle yaptığının kulağına ulaşması üzerine Akşener'den sonra tekrar bir parti içi kalkışması yaşanmasının önüne geçmek için Şefkat Çetin'i görevden almış ve yerine Semih Yalçın'ı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atamıştı. ÇETİN’İN İZİ KALMAYACAK Yerel seçimlerden önce göreve gelen Semih Yalçın, Şevkat Çetin'in atadığı 15 il başkanını görevden almıştı. Devlet Bahçeli'nin bilgisi dahilinde Semih Yalçın'ın 40 ilde aralarında Antalya’nın da bulunduğu 100'ün üzerinde ilçe başkanını görevden alarak MHP içerisindeki Şevkat Çetin yapılanmasını tamamen bitirmeyi amaçlıyor. İLÇE BAŞKANLARI LİSTESİ HAZIR Görevden alınacak ilçe başkanlarının listesinin hazır olduğu ve yerine atanacak isimlerinde belirlendiği ama Bahçeli'nin ani rahatsızlığı, ardından da Semih Yalçın'ın oğlunun vefatı ile görevden almaların bir süre ertelendiği öğrenildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, görevden aldığı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in aralarında Antalya’nın da olduğu 100’ün üzerindeki ilçe başkanlıklarında değişime gideceği belirtiliyor

haberimizvar.net MHP kulislerinden edinilen bilgilere göre; MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla teşkilatlarda büyük bir değişim hazırlanıyor. MHP'de Meral Akşener ile hareket eden il başkanları görevden alınmıştı. Akşener ile birlikte hareket eden il başkanlarından boşalan koltuklara MHP'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından yeni isimleri atanmıştı.

MEHMET AĞAR DEVREDE

Devlet Bahçeli, Şevkat Çetin'in yapmış olduğu atamaları eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın etkisiyle yaptığının kulağına ulaşması üzerine Akşener'den sonra tekrar bir parti içi kalkışması yaşanmasının önüne geçmek için Şefkat Çetin'i görevden almış ve yerine Semih Yalçın'ı Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atamıştı.

ÇETİN’İN İZİ KALMAYACAK

Yerel seçimlerden önce göreve gelen Semih Yalçın, Şevkat Çetin'in atadığı 15 il başkanını görevden almıştı. Devlet Bahçeli'nin bilgisi dahilinde Semih Yalçın'ın 40 ilde aralarında Antalya’nın da bulunduğu 100'ün üzerinde ilçe başkanını görevden alarak MHP içerisindeki Şevkat Çetin yapılanmasını tamamen bitirmeyi amaçlıyor.

İLÇE BAŞKANLARI LİSTESİ HAZIR

Görevden alınacak ilçe başkanlarının listesinin hazır olduğu ve yerine atanacak isimlerinde belirlendiği ama Bahçeli'nin ani rahatsızlığı, ardından da Semih Yalçın'ın oğlunun vefatı ile görevden almaların bir süre ertelendiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.