MHP’den “Serik’te ‘O’ adam aday olursa biz yokuz’ tepkisi

KULİS 31.08.2023 - 12:19, Güncelleme: 31.08.2023 - 12:19
 

MHP’den “Serik’te ‘O’ adam aday olursa biz yokuz’ tepkisi

MHP Serik İlçe Teşkilatı, AKP’li Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın ittifakta yeniden aday gösterilmesi durumunda destek vermeyeceklerini partilerinin genel merkez yöneticilerine bildirdi.

haberimizvar.net- Milliyetçi kökenli Ak Partili Enver Aputkan, son yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan Serik Belediye Başkanı seçilmişti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile dönemin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ters düşen ve istifa etmemekte direnen Aputkan’a Antalya Milletvekili Kemal Çelik sahip çıkmıştı. Bugünlerde Milletvekili Çelik tarafından yarı yolda bırakılan Aputkan, yeniden belediye başkan adayı olmak için kolları sıvadı. Aputkan’a tepki verenlerin başında MHP Serik İlçe Teşkilatı yer aldı. İlçe yöneticileri geçtiğimiz hafta Ankara’da genel merkez ziyareti gerçekleştirerek tepkilerini dile getirdi. Parti yöneticilerine “Cumhur İttifakı adayı olarak Ak Partili o adam aday olursa biz teşkilat olarak yokuz. Seçim döneminde destek vermeyiz” diye konuştukları öğrenildi. Aputkan’ın Ak Parti içindeki tepkiden sonra MHP’den de tepki alması başkanlık koltuğuna oturmasını zorlaştıracak.
MHP Serik İlçe Teşkilatı, AKP’li Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın ittifakta yeniden aday gösterilmesi durumunda destek vermeyeceklerini partilerinin genel merkez yöneticilerine bildirdi.

haberimizvar.net- Milliyetçi kökenli Ak Partili Enver Aputkan, son yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’ndan Serik Belediye Başkanı seçilmişti. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile dönemin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ters düşen ve istifa etmemekte direnen Aputkan’a Antalya Milletvekili Kemal Çelik sahip çıkmıştı.

Bugünlerde Milletvekili Çelik tarafından yarı yolda bırakılan Aputkan, yeniden belediye başkan adayı olmak için kolları sıvadı. Aputkan’a tepki verenlerin başında MHP Serik İlçe Teşkilatı yer aldı. İlçe yöneticileri geçtiğimiz hafta Ankara’da genel merkez ziyareti gerçekleştirerek tepkilerini dile getirdi. Parti yöneticilerine “Cumhur İttifakı adayı olarak Ak Partili o adam aday olursa biz teşkilat olarak yokuz. Seçim döneminde destek vermeyiz” diye konuştukları öğrenildi. Aputkan’ın Ak Parti içindeki tepkiden sonra MHP’den de tepki alması başkanlık koltuğuna oturmasını zorlaştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.