MHP’li başkandan tutuklu başkana tam destek

GÜNDEM 04.10.2019 - 17:41, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

MHP’li başkandan tutuklu başkana tam destek

MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, tutuklu yargılanan ve yeniden aday olan Şoförler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın başkanlığının devam etmesi gerektiğini savundu

haberimizvar.net Antalya Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı iken tutuklanan ve yargılanma süreci devam eden Mehmet Ali Alkan’a MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’den tam destek geldi. Bilgili, odanın seçimlerinde yeniden başkan adayı olan Alkan’a destek çağrısı dışında yargılanma tamamlanana kadar başkan olarak kalması gerektiğinin altını çizdi. SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI Bilgili’nin sosyal medyadan paylaşımı şöyle: “Tüm şoförler odası üyeleri ve odada üye tanıdığı olan dostlarım. Mehmet Ali Alkan tutukludur. Hiçbir suçtan hüküm giymemiştir. Yapılan bu seçim oldu bittiye getirilmek istenmektedir. Eğer ‘hak’ diyeceksek, Mehmet Ali Alkan’ın yargılanma süreci bitene kadar başkanlığı devam etmelidir. Odanın tüm bireyleri zor durumda olan oda başkanına sahip çıkmalıdır. Zor durumundan istifade etmek isteyenlerin karşısında durmalıdır. Oy hakkı olan herkese bu mesajımı iletiniz. Ülkücüler her zaman mazlumun yanındadır.”
MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili, tutuklu yargılanan ve yeniden aday olan Şoförler Odası eski Başkanı Mehmet Ali Alkan’ın başkanlığının devam etmesi gerektiğini savundu

haberimizvar.net Antalya Şoförler, Otomobilciler, Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı iken tutuklanan ve yargılanma süreci devam eden Mehmet Ali Alkan’a MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili’den tam destek geldi. Bilgili, odanın seçimlerinde yeniden başkan adayı olan Alkan’a destek çağrısı dışında yargılanma tamamlanana kadar başkan olarak kalması gerektiğinin altını çizdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Bilgili’nin sosyal medyadan paylaşımı şöyle: “Tüm şoförler odası üyeleri ve odada üye tanıdığı olan dostlarım. Mehmet Ali Alkan tutukludur. Hiçbir suçtan hüküm giymemiştir. Yapılan bu seçim oldu bittiye getirilmek istenmektedir. Eğer ‘hak’ diyeceksek, Mehmet Ali Alkan’ın yargılanma süreci bitene kadar başkanlığı devam etmelidir. Odanın tüm bireyleri zor durumda olan oda başkanına sahip çıkmalıdır. Zor durumundan istifade etmek isteyenlerin karşısında durmalıdır. Oy hakkı olan herkese bu mesajımı iletiniz. Ülkücüler her zaman mazlumun yanındadır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.