Milletimin takdirine bırakıyorum

GÜNDEM 23.08.2021 - 12:36, Güncelleme: 23.08.2021 - 12:36
 

Milletimin takdirine bırakıyorum

Mersin’de aracını durduran polislere ‘şerefsiz’ diyen AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, “Yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum” dedi.

HABERİMİZVAR – Mersin’in Erdemli ilçesinde aracını durduran polislere hakaret ettiği ortaya çıkan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum” dedi. ‘MASKESİZ POLİSLER KASITLI BEKLETTİ’ Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz şunları söyledi: “Üzgünüm... Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi. Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum”. CHP’Lİ BAŞARIR GÜNDEME GETİRMİŞTİ CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 18 Temmuz 2021’de tarihinde Mersin’in Erdemli ilçesindeki Çeşmeli otobanının girişinde iki polis memurunun Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durdurduğunu, memurların bu işlemin ardından açığa alındığını açıklamıştı. Yılmaz’ın olayı yalanlaması üzerine Başarır dün polislere hakaret ettiği anın görüntülerini paylaştı. Mersin Valiliği ise aracı durduran polisler hakkında mevzuatın dışına çıktıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığını açıkladı. 
Mersin’de aracını durduran polislere ‘şerefsiz’ diyen AKP Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, “Yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum” dedi.

HABERİMİZVAR – Mersin’in Erdemli ilçesinde aracını durduran polislere hakaret ettiği ortaya çıkan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum” dedi.

‘MASKESİZ POLİSLER KASITLI BEKLETTİ’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Zeynep Gül Yılmaz şunları söyledi: “Üzgünüm... Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi. Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi aziz milletimizin takdirine bırakıyorum”.

CHP’Lİ BAŞARIR GÜNDEME GETİRMİŞTİ

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 18 Temmuz 2021’de tarihinde Mersin’in Erdemli ilçesindeki Çeşmeli otobanının girişinde iki polis memurunun Zeynep Gül Yılmaz’ın aracını durdurduğunu, memurların bu işlemin ardından açığa alındığını açıklamıştı. Yılmaz’ın olayı yalanlaması üzerine Başarır dün polislere hakaret ettiği anın görüntülerini paylaştı. Mersin Valiliği ise aracı durduran polisler hakkında mevzuatın dışına çıktıkları gerekçesiyle soruşturma başlatıldığını açıkladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.