Milli Piyango ülkeyi kumarhaneye çevirdi

SİYASET 01.11.2023 - 18:06, Güncelleme: 01.11.2023 - 18:06
 

Milli Piyango ülkeyi kumarhaneye çevirdi

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "AKP döneminde Milli Piyango İdaresi ülkeyi kumarhaneye çevirdi. Bugün sözde ülkede kumar yasak ama iktidar tarafından ülke kumarhaneye çevrildi. Siz otellerde kumarı yasaklamışsınız, cep telefonunda kumar sistemini açmışsınız. Yolda giderken büfelerde kazı kazan yoluyla oynanan kumarlar var" dedi...

haberimizvar.net- Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Milli Piyango İdaresi'nin ülkeyi kumarhaneye çevirdiğini söyledi. Arı, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı konuşmada,"AKP döneminde Milli Piyango İdaresi ülkeyi kumarhaneye çevirdi. Eskiden Milli Piyango vardı Her ayın 9, 19, 29 günleri ve yılbaşında çekilir, her ay bir de kazı kazan vardı. Bugün en az 10 tane kazı kazan çekilişi var. Bakın adına Elmas,1 Milyar Ödül Yağmuru, Mega Altın, Altın Gol, Hazine Haritası, Süper Altın gibi 30 lira, 40 lira, 50 lira, 100 lira, 200 lira. Vatandaşımız cebindeki son kuruşu buralara verdiren bir tuzakla karşı karşıya. Ülkeyi kumarhaneye çevirdiniz" dedi. Arı, daha sonra şunları söyledi: "Bakın Çılgın Sayısal şurada, Süper Loto, Şans Topu, On Numara bir de normal Milli Piyango ve Kazı Kazan hani siz kumara karşıydınız? Özelleştirilen Milli Piyango sistemiyle vatandaşın cebindeki paranın hortumlanmasına göz yumuyorsunuz. Eğer kumara karşıysak bununla ilgili de yeniden düzenleme yapılması ve vatandaşın parasının tüpçüye gitmesinin önüne geçmemiz gerektiğini ifade ediyorum. Bu konuda özellikle gençlerin, kadınların, asgari ücretlilerin bu tuzağa düşürülmesinin önüne geçmemiz gerektiğini, vatandaşlarımızı bu tuzağa düşmemesi konusunda uyarmak istiyorum"
CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "AKP döneminde Milli Piyango İdaresi ülkeyi kumarhaneye çevirdi. Bugün sözde ülkede kumar yasak ama iktidar tarafından ülke kumarhaneye çevrildi. Siz otellerde kumarı yasaklamışsınız, cep telefonunda kumar sistemini açmışsınız. Yolda giderken büfelerde kazı kazan yoluyla oynanan kumarlar var" dedi...

haberimizvar.net- Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Milli Piyango İdaresi'nin ülkeyi kumarhaneye çevirdiğini söyledi.

Arı, Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı konuşmada,"AKP döneminde Milli Piyango İdaresi ülkeyi kumarhaneye çevirdi. Eskiden Milli Piyango vardı Her ayın 9, 19, 29 günleri ve yılbaşında çekilir, her ay bir de kazı kazan vardı. Bugün en az 10 tane kazı kazan çekilişi var. Bakın adına Elmas,1 Milyar Ödül Yağmuru, Mega Altın, Altın Gol, Hazine Haritası, Süper Altın gibi 30 lira, 40 lira, 50 lira, 100 lira, 200 lira. Vatandaşımız cebindeki son kuruşu buralara verdiren bir tuzakla karşı karşıya. Ülkeyi kumarhaneye çevirdiniz" dedi.

Arı, daha sonra şunları söyledi: "Bakın Çılgın Sayısal şurada, Süper Loto, Şans Topu, On Numara bir de normal Milli Piyango ve Kazı Kazan hani siz kumara karşıydınız? Özelleştirilen Milli Piyango sistemiyle vatandaşın cebindeki paranın hortumlanmasına göz yumuyorsunuz. Eğer kumara karşıysak bununla ilgili de yeniden düzenleme yapılması ve vatandaşın parasının tüpçüye gitmesinin önüne geçmemiz gerektiğini ifade ediyorum. Bu konuda özellikle gençlerin, kadınların, asgari ücretlilerin bu tuzağa düşürülmesinin önüne geçmemiz gerektiğini, vatandaşlarımızı bu tuzağa düşmemesi konusunda uyarmak istiyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.