Milliyetçi Hareket Partisi, Antalya’da sahaya indi

SİYASET 25.01.2024 - 16:46, Güncelleme: 25.01.2024 - 16:46
 

Milliyetçi Hareket Partisi, Antalya’da sahaya indi

MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Antalya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçede Cumhur İttifakı olarak başarılı olacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yaklaşan yerel seçimler öncesinde Antalya'da; Alanya, Gazipaşa, Demre, Finike ve Korkuteli İlçe Belediye Başkan aday isimleri seçim çalışmalarına başladı. MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü başta olmak üzere 19 ilçede Cumhur İttifakı adaylarının destekleneceğini ve seçimin kazanılacağını dile getirdi. “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ” 2024 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da önemli bir başarıya imza atacağına dikkat çeken MHP İl Başkanı Onur Temel, Antalya’nın 5 ilçesinde MHP adaylarının, Büyükşehir başta olmak üzere diğer ilçelerinde ise AK Parti adaylarının destekleneceğini ifade etti. Temel, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Antalya’da parti olarak 5 ilçemizde belediye başkan adaylarımızla birlikte seçim ofislerimiz açıldı. Diğer ön hazırlıklar tamamlanmak üzere. Antalya’da; Alanya, Gazipaşa, Demre, Finike ve Korkuteli İlçe Belediye Başkan aday arkadaşlarımızın çalışmalarına il ve ilçe teşkilatları olarak her türlü desteği vereceğiz ve bu ilçelerimizde seçimi kazanacağız. Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer diğer ilçelerimizde Cumhur İttifakı mensubu belediye başkan adaylarımızın seçimi kazanması için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz.” “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ” Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatan Tütüncü’nün seçimi zaferle tamamlaması için MHP olarak tüm teşkilatların yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiğini anlatan Temel, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: “Kepez ilçesinde önemli projelere imza atmış Hakan Tütüncü, Antalya için belediyecilik anlamında oldukça önemli bir isim. Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün seçimi kazanması ve Antalya’mızı hak ettiği noktaya taşıması için teşkilatlar olarak yoğun bir çalışma yapacağız. Allah’ın izniyle Antalya genelinde Cumhur İttifakı olarak önemli bir başarıya imza atacağız.”   (Antalya Körfez)
MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Antalya Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 19 ilçede Cumhur İttifakı olarak başarılı olacaklarını söyledi.

haberimizvar.net- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yaklaşan yerel seçimler öncesinde Antalya'da; Alanya, Gazipaşa, Demre, Finike ve Korkuteli İlçe Belediye Başkan aday isimleri seçim çalışmalarına başladı. MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü başta olmak üzere 19 ilçede Cumhur İttifakı adaylarının destekleneceğini ve seçimin kazanılacağını dile getirdi.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

2024 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya’da da önemli bir başarıya imza atacağına dikkat çeken MHP İl Başkanı Onur Temel, Antalya’nın 5 ilçesinde MHP adaylarının, Büyükşehir başta olmak üzere diğer ilçelerinde ise AK Parti adaylarının destekleneceğini ifade etti. Temel, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Antalya’da parti olarak 5 ilçemizde belediye başkan adaylarımızla birlikte seçim ofislerimiz açıldı. Diğer ön hazırlıklar tamamlanmak üzere. Antalya’da; Alanya, Gazipaşa, Demre, Finike ve Korkuteli İlçe Belediye Başkan aday arkadaşlarımızın çalışmalarına il ve ilçe teşkilatları olarak her türlü desteği vereceğiz ve bu ilçelerimizde seçimi kazanacağız. Diğer yandan Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere diğer diğer ilçelerimizde Cumhur İttifakı mensubu belediye başkan adaylarımızın seçimi kazanması için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz.”

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ KAZANACAĞIZ”

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatan Tütüncü’nün seçimi zaferle tamamlaması için MHP olarak tüm teşkilatların yoğun bir çalışma temposu içerisine girdiğini anlatan Temel, açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

“Kepez ilçesinde önemli projelere imza atmış Hakan Tütüncü, Antalya için belediyecilik anlamında oldukça önemli bir isim. Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün seçimi kazanması ve Antalya’mızı hak ettiği noktaya taşıması için teşkilatlar olarak yoğun bir çalışma yapacağız. Allah’ın izniyle Antalya genelinde Cumhur İttifakı olarak önemli bir başarıya imza atacağız.”

 

(Antalya Körfez)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.