Minik ellerden lezzetli pizzalar

YAŞAM 12.11.2021 - 12:32, Güncelleme: 12.11.2021 - 12:32
 

Minik ellerden lezzetli pizzalar

Konyaaltı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, yaşayarak öğrenme modeli kapsamında pizza yaptı. Kreş öğrencileri, kendi hazırladıkları pizzaları afiyetle yedi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri hamaratlıklarını sergileyerek pizza yaptı. Pizza yapım aşamalarını öğrenen minikler, pizza siparişi verdikleri andan pizzanın kendilerine ulaşana kadar hangi aşamalardan geçtiğini deneyimleyerek öğrenme fırsatı buldu.  Yaşayarak öğrenmenin güzelliğiyle kendileri için önceden hazırlanan pizza hamurunu oklava yardımıyla açan minikler, diledikleri malzemeleri özenle pizzalarına yerleştirdi. Yaptıkları pizzaların fırından çıkmasını heyecanla bekleyen kreş öğrencileri, özenle hazırladıkları pizzaları büyük bir iştahla yedi. Özbakım becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan etkinlikte, minik öğrencilere beslenme hakkında bilgi verildi.  
Konyaaltı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minik öğrencileri, yaşayarak öğrenme modeli kapsamında pizza yaptı. Kreş öğrencileri, kendi hazırladıkları pizzaları afiyetle yedi.

haberimizvar.net- Konyaaltı Belediyesi Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri hamaratlıklarını sergileyerek pizza yaptı. Pizza yapım aşamalarını öğrenen minikler, pizza siparişi verdikleri andan pizzanın kendilerine ulaşana kadar hangi aşamalardan geçtiğini deneyimleyerek öğrenme fırsatı buldu. 

Yaşayarak öğrenmenin güzelliğiyle kendileri için önceden hazırlanan pizza hamurunu oklava yardımıyla açan minikler, diledikleri malzemeleri özenle pizzalarına yerleştirdi. Yaptıkları pizzaların fırından çıkmasını heyecanla bekleyen kreş öğrencileri, özenle hazırladıkları pizzaları büyük bir iştahla yedi.
Özbakım becerilerini geliştirmelerine olanak sağlayan etkinlikte, minik öğrencilere beslenme hakkında bilgi verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.