Minikler toprağa can suyu verdi

YEREL 01.11.2023 - 10:50, Güncelleme: 01.11.2023 - 10:50
 

Minikler toprağa can suyu verdi

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Türkan Saylan Kreşi minik öğrencileri bahçelerindeki serada çapa yapıp havuç tohumlarını etki. Toprağa can suyunu da veren çocuklar, şimdi o havuçların topraktan çıkmasını bekleyecek.

haberimizvar.net- Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs, gençleri üniversite sınavlarına hazırlayan merkezleriyle ilçenin aynı zamanda en büyük eğitim kurumlarından olan Muratpaşa Belediyesi’nin Türkan Saylan Kreşi’nde tatlı bir heyecan başladı. Ermenek Mahallesi’nde bulunan kreşin bahçesinde yer alan seraya yeni sezonun ilk tohumları atıldı. Kreşin minik öğrencileri, ellerinde plastik kürekler ve tırmıklarla seraya girdi. Önce çapa yapıp toprağı havalandırdı ve ardından havuç tohumlarını toprakla buluşturdu. Çocuklar, can suyunu vermeyi de ihmal etmedi. Seralarını eken minik öğrenciler, ardından kreşin bahçesinde yiyecekleri biberleri bir sepete topladı. Kreş öğretmenlerinden Öznur Ersan, “Çocuklarımızla birlikte bu seralarımızı yapmamız birlikte ekmemiz, çıkan ürünleri beraber toplamamız çocuklarımızın enerjilerini atmaları açısından güzel bir etkinlik oluyor” diye konuştu.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Türkan Saylan Kreşi minik öğrencileri bahçelerindeki serada çapa yapıp havuç tohumlarını etki. Toprağa can suyunu da veren çocuklar, şimdi o havuçların topraktan çıkmasını bekleyecek.

haberimizvar.net- Kreşleri, ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik destek eğitim kurs, gençleri üniversite sınavlarına hazırlayan merkezleriyle ilçenin aynı zamanda en büyük eğitim kurumlarından olan Muratpaşa Belediyesi’nin Türkan Saylan Kreşi’nde tatlı bir heyecan başladı.

Ermenek Mahallesi’nde bulunan kreşin bahçesinde yer alan seraya yeni sezonun ilk tohumları atıldı. Kreşin minik öğrencileri, ellerinde plastik kürekler ve tırmıklarla seraya girdi. Önce çapa yapıp toprağı havalandırdı ve ardından havuç tohumlarını toprakla buluşturdu. Çocuklar, can suyunu vermeyi de ihmal etmedi. Seralarını eken minik öğrenciler, ardından kreşin bahçesinde yiyecekleri biberleri bir sepete topladı.

Kreş öğretmenlerinden Öznur Ersan, “Çocuklarımızla birlikte bu seralarımızı yapmamız birlikte ekmemiz, çıkan ürünleri beraber toplamamız çocuklarımızın enerjilerini atmaları açısından güzel bir etkinlik oluyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.